Ha nacido una estrella

Jackson Maine és una estrella consagrada de la música que una nit coneix Ally i se n’enamora. Ella és una jove artista que lluita per tirar endavant al món de l’espectacle. Quan Ally està a punt d’abandonar el seu somni de convertir-se en cantant, Jack decideix ajudar-la en la seva carrera cap a la fama. Però el camí serà més dur del que imagina.

Organització: Ajuntament

 

 

Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Entrada general: 5 €

Tarifa reduïda: 4 € (amb val de descompte, majors de 65 anys i socis CCCV)

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 11 novembre
18:45
Sala principal
5€
135 min
2018-11-11 18:45 2018-11-11 21:00 Europe/Andorra Ha nacido una estrella Una jove artista que lluita per tirar endavant al món de l’espectacle. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

4€, Majors de 65 anys

4€, socis CCCV

Detalls tècnics

Gènere: Drama. Musical

Any: 2018

País: Estats Units

Direcció: Bradley Cooper

Repartiment: Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott, Rafi Gavron, Andrew Dice Clay, Anthony Ramos, Bonnie Somerville, Dave Chappelle, Michael Harney, William Belli, Rebecca Field, D.J. Pierce, Steven Ciceron, Andrew Michaels, Jacob Taylor, Geronimo Vela, Frank Anello, Germano Blanco, Ron Rifkin, Alec Baldwin

Crítiques

Cooper parteix clarament de la versió de 1976, però aconsegueix millorar-la (...) darrere d’aquest debut no hi ha només ofici, sinó mirada (...) Lady Gaga demostra que hi havia veritat sota la màscara.

Jordi Costa Diario El País

Amb aquesta pel·lícula no ha nascut una estrella del cine, sinó dues: una, davant, i l’altra, darrere de la càmera (...).

Antonio Trashorras Fotogramas

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.