Hippos

 

ENTRADES EXHAURIDES!

 

En un món on conviuen quotidianament els animals i les persones, ens acostem a uns hipopòtams que agafen el camí del mig. Són persones disfressades i mimetitzades en l’animal que porten a sobre o bé hipopòtams que es busquen dins els individus que hi posen el cos? Acompanyem aquests hipopòtams en un recorregut físic que podria ser una faula, una metàfora, la reflexió preliminar per a una tesi doctoral sobre la humanitat i l’animalitat o bé, senzillament, una proposta per a tots els públics on trobar-nos i estar una mica més sols però més acompanyats.

Un espectacle de carrer que parla dels estereotips, de les aparences i de la màscara-disfressa a través del llenguatge del moviment i de la dansa.

 

 

Preu espectacle

Gratuït

 

Per assistir a l’espectacle cal fer una reserva prèvia d’entrades:

  • www.auditoricastellar.cat
  • Atenció presencial, sempre amb cita prèvia*, per aquelles persones que no tenen accés a Internet o que tinguin dificultats a l’hora d’adquirir les entrades de manera electrònica.*La cita prèvia per a l’atenció presencial a la taquilla de l’Auditori s’haurà de concertar trucant al 93 714 40 40 i demanant per la Regidoria de Cultura.

Per accedir a l’espai caldrà presentar les entrades adquirides, preferiblement en format digital, mitjançant un dispositiu mòbil.

 

INSTRUCCIONS PER L’ADQUISICIÓ D’ENTRADES SENSE SEIENT ASSIGNAT

  • Es poden adquirir entrades per unitats de convivència. Caldrà sol·licitar una entrada per a cada membre.
  • Les entrades són genèriques i no porten un seient assignat. Serà l’organització qui us assigni el lloc que haureu d’ocupar.
COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 04 octubre
12:00
Pl. d'El Mirador
Gratuït
25 min
2020-10-04 12:00 2020-10-04 12:30 Europe/Andorra Hippos ENTRADES EXHAURIDES Pl. d'El Mirador Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Equip de creació : Quim Bigas i Ramon Molins

Direcció i coreografia : Quim Bigas

Intèrprets: Albert Garcia, Jordi Gilabert, Maria Mora, Miquel Rodríguez, Carla Tovias

Disseny i producció dels hipopòtams: Miguel Ángel Infante i Dulcie Best

Arranjaments vestuari : Olga Cuito

Comissariat i acompanyament : Margarida Troguet

Crítiques

“Per als més petits seran tres hipopòtams ballant o rebolcant-se per terra, però els grans llegiran la capa més interna, aquella que ens parla de la diferència, de la tolerància, de l’encaix en la societat d’aquells que se surten de la norma.”

Elisa Díez Recomana.cat

“L’espectacle desprèn l’energia, reivindicació i llibertat que impregna el coreògraf Quim Bigas, així com la sensibilitat, creativitat i tracte intel·ligent cap als més petits amb abast per a tots els públics segell de Zum-Zum.”

Núria Cañamares Recomana.cat

Hippos

4 octubre, 2020
12:00

Entrada Preu Accions
Entrada0,00 €
0
Entrades reservadesLocalitats màximes per compra:10
No hi ha localitats a la cistella.