Hippos

 

 

ESPECTACLE AJORNAT

MÉS INFORMACIÓ PRÒXIMAMENT

 

En un món on conviuen quotidianament els animals i les persones, ens acostem a uns hipopòtams que agafen el camí del mig. Són persones disfressades i mimetitzades en l’animal que porten a sobre o bé hipopòtams que es busquen dins els individus que hi posen el cos? Acompanyem aquests hipopòtams en un recorregut físic que podria ser una faula, una metàfora, la reflexió preliminar per a una tesi doctoral sobre la humanitat i l’animalitat o bé, senzillament, una proposta per a tots els públics on trobar-nos i estar una mica més sols però més acompanyats.

Un espectacle de carrer que parla dels estereotips, de les aparences i de la màscara-disfressa a través del llenguatge del moviment i de la dansa.

 

 

Preu espectacle

Gratuït

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 24 maig
12:00
Pl. del Mercat
Gratuït
25 min
2020-05-24 12:00 2020-05-24 12:30 Europe/Andorra Hippos ESPECTACLE AJORNAT Pl. del Mercat Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Equip de creació : Quim Bigas i Ramon Molins

Direcció i coreografia : Quim Bigas

Intèrprets: Albert Garcia, Jordi Gilabert, Maria Mora, Miquel Rodríguez, Carla Tovias

Disseny i producció dels hipopòtams: Miguel Ángel Infante i Dulcie Best

Arranjaments vestuari : Olga Cuito

Comissariat i acompanyament : Margarida Troguet

Crítiques

“Per als més petits seran tres hipopòtams ballant o rebolcant-se per terra, però els grans llegiran la capa més interna, aquella que ens parla de la diferència, de la tolerància, de l’encaix en la societat d’aquells que se surten de la norma.”

Elisa Díez Recomana.cat

“L’espectacle desprèn l’energia, reivindicació i llibertat que impregna el coreògraf Quim Bigas, així com la sensibilitat, creativitat i tracte intel·ligent cap als més petits amb abast per a tots els públics segell de Zum-Zum.”

Núria Cañamares Recomana.cat

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.