Historias de una indecisa

La vida és feta de petites i grans decisions. El gran problema de Juliette és que és totalment incapaç de prendre la més mínima decisió. Amb 40 anys encara depèn del seu pare i de les seves dues millors amigues perquè ho decideixin tot en el seu nom. Però el dia que coneix Paul i Étienne, tan encantadors i diferents l’un de l’altre, Juliette comença a tremolar. Aquesta vegada, ningú no podrà escollir per ella.

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Entrada general: 5 €

Tarifa reduïda: 4 € (amb val de descompte, majors de 65 anys i socis CCCV)

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 27 maig
18:45
Sala principal
5€-4€
95 min
2018-05-27 18:45 2018-05-27 20:30 Europe/Andorra Historias de una indecisa El gran problema de Juliette és que és totalment incapaç de prendre la més mínima decisió Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Génere: Comèdia romàntica

Versió : Doblada

Any: 2017

Durada: 95 min

País: França

Direcció : Eric Lavaine

Crítiques

“Lamy sí que és una fina estilista de la comèdia (...) embolic amorós on es combinen, amb la noble intenció de buscar el riure, les amigues, les noves tecnologies per lligar (...) i les diferències entre francesos i escocesos (...)”.

Pere Vall Fotogramas

“Són precisament la ‘fotesa’ del seu argument, la familiaritat dels seus personatges estereotipats (...) i, sobretot, la falta de pretensions allò que converteix aquesta comèdia de consum ràpid en un plaer culpable. (...) ”.

Janire Zurbano Cinemanía

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.