Hotel Transsilvània 3: Unes vacances monstruoses

La família de Dràcula se’n va de vacances en un creuer de luxe per a monstres. La navegació és tranquil·la, ja que els monstres es lliuren a la diversió que ofereix el creuer, des del voleibol de monstres i les excursions exòtiques, fins a posar-se al dia amb els seus bronzejats de lluna. Però les vacances de somni es converteixen en un malson quan Mavis s’adona que Drac s’ha enamorat de la misteriosa capitana de la nau, Ericka, que amaga un secret perillós que podria destruir tots els monstres.

Organització: Ajuntament

 

 

Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Entrada general: 4 €

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 04 novembre
12:00
Sala principal
4€
97 min
2018-11-04 12:00 2018-11-04 18:15 Europe/Andorra Hotel Transsilvània 3: Unes vacances monstruoses La família de Dràcula se’n va de vacances en un creuer de luxe per a monstres. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Gènere: Animació. Comèdia

Any: 2018

País: Estats Units

Direcció: Genndy Tartakovsky

Crítiques

Una seqüela aguda (...) amb molt d’humor, animació enlluernadora i algunes seqüències de ball marca de la casa (...) Un banquet estiuenc que val la pena assaborir.

Jamie Righetti IndieWire

La millor pel·lícula de la saga (...) En gran mesura, és una història adorable i funcional que permet que Tartakovsky li doni vida amb el seu estil.

Jesse Hassenger AV Club

Dates disponibles

DATA DIA HORA TÍTOL ENTRADA
04 NOV.DIUMENGE12:00Hotel Transsilvània 3 – 12:00Compra
04 NOV.DIUMENGE16:30Hotel Transsilvània 3 – 16:30Compra