Ínfimit

Els records dels nens que ja s’han fet grans

El cor In Crescendo fa un repàs per les cançons de la infantesa al seu concert a l’Auditori de Castellar

L'Actual - Jordi Rius
 

Els records són més bonics quan els guardem a la memòria. Aquesta frase que ha sonat per megafonia abans de l’actuació aquesta tarda del cor In Crescendo per recordar que no s’utilitzessin ni càmera ni el mòbil per gravar l’espectacle pot ser un bon resum d’Infímit, un viatge per les cançons de la infantesa que tots guardem a la nostra memòria i que els integrants del cor han anat desgranant una a una dalt de l’escenari de l’Auditori. Un popular 1, 2, 3 pica paret ha servit com a reclam perquè tots els integrants d’In Crescendo pugessin a l’escenari per evidenciar  “els nens que avui som nosaltres”, segons  explicava el director de la formació Lluís Pérez Cansell amb un solo de piano. A partir d’aquí les veus del cor han interpretat tot un seguit de cançons infantils populars catalanes a manera de medley aconseguint una autèntica polifonia de veus. Els jocs, la por, la màgia, la televisió, els somnis, la tristor, la superació, la incertesa pel que hi ha més enllà han aparegut al llarg de l’espectacle dels In Crescendo, sobre un escenari sobri amb un piano de cua, un cajón i moltes capses blanques que s’anaven combinant per crear diferents ambients.

Un dels moments més emotius ha estat quan els intèrprets simulaven ser dins d’una cova i, només acompanyats per un lot, han jugat amb les llanternes i amb les veus. L’escena més divertida ha estat el moment en què el cor ha interpretat les cançons de sèries com Mr. Bean, Els Simpson, La pantera Rosa, anuncis com el de Cola Cao o la sintonia de la Loto 6/49, la família Telerín. I el moment d’èxtasi la interpretació d’El cercle de la vida, de la pel·lícula de dibuixos animats El rei lleó. Al final de l’espectacle, un dels cantants,  Julen Gerrikabeitia, ha volgut agrair el calor del públic i ha proposat dues opcions per continuar amb la música del cor: “o ens convideu a sopar, nosaltres som molt de sopar o quan acabi l’espectacle podeu comprar el nostre disc”. Una foto de família, a manera de simbiosi entre el cor i el públic, ha tancat l’espectacle dels In Crescendo.

Cançons de tota mena, algunes 100% a capella i altres amb instruments en directe, interpretats pels mateixos membres del grup. Us proposem un viatge musical, temporal i emocional a través dels records i la memòria. El repte: versionar de manera sorprenent una bateria de temes coneguts per tota mena de públics, tonades que ocupen un espai al subconscient de qualsevol persona. Entre aquests, destaquem “Somewhere Over The Rainbow”, del Màgic d’Oz; “The Second Star To The Right”, de Peter Pan; “El Núvol De La Son”, de Dàmaris Gelabert; “Zapping”, medley de sintonies televisives; “El Trencanous”, de Tchaikovsky; “Tot jugant”, amb cançons infantils; “Dracs i Lladres”, tema original d’In Crescendo.

Veus, llums, instruments, paraules. Us convidem a conèixer aquells nens que avui som nosaltres.

*12 € menors 25 anys, majors 65 anys o per compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat.

10 €/entrada a partir de 10 entrades. Per adquirir les entrades per grups poseu-vos en contacte per telèfon o correu electrònic i us informarem de com fer-ne la reserva i el pagament.

Compra d’entrades i abonaments:

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 07 abril
18:00
Sala principal
15€ - 12€
70 min
2018-04-07 18:00 2018-04-07 19:15 Europe/Andorra Ínfimit El repte de In Crescendo: versionar de manera sorprenent una bateria de temes coneguts per tota mena de públics, tonades que ocupen un espai al subconscient de qualsevol persona. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Menors de 25 anys, 12€

Majors de 65 anys, 12€

Promoció web, 12€

Detalls tècnics

In Crescendo són: Paula Aparicio, Miquel Fernçandez, Julen Gerrikabeitia, Samantha López, Inés Martí de Veses, Laia Martínez, Arnau Oliver, Elena Oliver, Anna Pérez Cansell, Lluís Pérez Cansell, Maria Rosa Rodríguez

Idea original: In Crescendo

Direcció musical: Lluís Pérez Cansell

Direcció escènica: Jordi Vilar, Julen Gerrikabeitia

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.