La biblioteca de los libros rechazados

Cinefòrum

Drama. Comèdia

Versió original subtitulada en català

 

Una jove editora descobreix una novel·la magistral escrita per Henri Pick, un cuiner mort dos anys enrere. Segons la seva vídua, Pick mai va llegir cap llibre i l’únic que va escriure a la seva vida va ser la llista de la compra. Quan la novel·la es converteix en un èxit de vendes, un crític literari escèptic i obstinat s’uneix a la filla de Pick per desxifrar el misteri.

 

 

Organització: Club Cinema Castellar Vallès

 

Informació i preus:

 

VENDA D’ENTRADES A LA PÀGINA WEB

General: 5 euros

Socis de L’Aula: 3 euros

Socis del Club Cinema Castellar: entrada gratuïta

*Els descomptes els haureu d’aplicar un cop seleccioneu les localitats i passeu a la pantalla següent, on hi trobareu un desplegable.

 

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DE L’AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Es recomana fer el pagament amb targeta

Entrada General: 5 euros

Tarifa reduïda: 3 euros (Socis de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran)

Socis del Club Cinema Castellar: entrada gratuïta

 

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

  • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
  • També hi ha alguna butaca individual.
  • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
  • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
  • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
  • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
  • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
  • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
  • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
  • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 16 octubre
21:00
Sala principal
5 € - 3€ - Gratuït
100 min
2020-10-16 21:00 2020-10-16 22:40 Europe/Andorra La biblioteca de los libros rechazados Una jove editora descobreix una novel·la magistral escrita per Henri Pick, un cuiner mort dos anys enrere. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

3 €, Socis de L'Aula

Entrada gratuïta, Socis Club Cinema Castellar

Detalls tècnics

Any: 2019

País: França

Direcció: Rémi Bezançon

Repartiment: Fabrice Luchini, Camille Cottin, Alice Isaaz, Bastien Bouillon, Josiane Stoléru, Astrid Whettnall, Marc Fraize, Hanna Schygulla, Marie-Christine Orry

Crítiques

“Divertida i intrigant (...) to amable, amb personatges humans i recognoscibles amb els quals és fàcil identificar-se (...)”.

Juan Pando Fotogramas

“Mesurant bé el suspens i els girs del guió, afegint unes gotes de sentit de l’humor que s’agraeixen molt (...) el director aconsegueix una pel·lícula d’intriga amable, entretinguda i refrescant (...)”.

Alberto Luchini Diario El Mundo

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.