La diosa fortuna

 

Diumenge d’estrena

Drama

Versió doblada

 

Alessandro i Arturo, parella des de fa més de 15 anys, estan en crisi des de fa temps. La passió i l’amor s’han transformat en un sentiment d’afecte. L’arribada imprevista de dos nens que la millor amiga d’Alessandro els deixa en custòdia podria, tot i això, aportar un canvi a la seva rutina estancada. Aquesta solució és un gest de bogeria. Però l’amor no deixa de ser un estat de bogeria plaent.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 11 abril
18:30
Sala principal
4 €
117 min
2021-04-11 18:30 2021-04-11 20:27 Europe/Andorra La diosa fortuna Alessandro i Arturo, parella des de fa més de 15 anys, estan en crisi des de fa temps. La passió i l’amor s’han transformat en un sentiment d’afecte. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

País: Itàlia

Direcció: Ferzan Ozpetek

Repartiment: Stefano Accorsi, Edoardo Leo, Jasmine Trinca, Serra Yilmaz, Filippo Nigro, Sara Ciocca, Barbara Alberti, Pia Lanciotti, Edoardo Hendrik, Cristina Bugatty, Matteo Martari, Carmine Recano, Edoardo Brandi, Dora Romano, Barbara Chichiarelli, Loredana Cannata

Premis: Millor actriu i millor cançó original als Premis David di Donatello 2019

Qualificació: recomanada a partir de 7 anys

Crítiques

“Una pel·lícula emocionant i malenconiosa (...) Ozpetek imprimeix sinceritat, però també una dosi saludable de diàlegs devastadors, a una història que expressa l’agonia que acompanya un profund, profund amor”.

Vittoria Scarpa Cineuropa

“Tocant-te la fibra de manera agradable, aquest drama italià emotiu tracta temes universals com l’amor i les relacions amb una tendresa i una intuïció que fan que hi connectis”.

Tracey Petherick Common Sense Media

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.