La família que tu tries – 16.15 h

 

Diumenge d’estrena

Drama

Versió doblada

 

En Zack és un jove amb Síndrome de Down que s’escapa de la seva residència per perseguir el seu somni de convertir-se en un lluitador professional en una escola de lluita. Una sèrie de circumstàncies el porten a trobar-se amb en Tyler, un delinqüent que també s’ha fugat i que es convertirà en el seu entrenador i aliat. La seva aventura els porta a conèixer l’Eleanor, una infermera una mica peculiar que s’uneix a ells en un viatge a través del nord de Califòrnia.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 06 desembre
16:15
Sala principal
4 €
97 min
2020-12-06 16:15 2020-12-06 17:52 Europe/Andorra La família que tu tries – 16.15 h En Zack és un jove amb Síndrome de Down que s’escapa de la seva residència per perseguir el seu somni de convertir-se en un lluitador professional Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

País: Estats Units

Direcció: Tyler Nilson, Mike Schwartz

Repartiment: Zack Gottsagen, Shia LaBeouf, Dakota Johnson, John Hawkes, Bruce Dern, Thomas Haden Church, Jon Bernthal, Mick Foley, Jake Roberts, Ann Owens, Tim Zajaros, Yelawolf, Jonathan D. Williams, Deja Dee, Lee Spencer, Mark Helms, Michael Berthold, Wayne Dehart

Crítiques

“Un dels duets més bonics, greixats i còmplices de l’últim cinema americà (...) Un bell conte sobre l’amistat”.

Javier Ocaña Diario El País

“Inspirada clarament en obres de l’estil de Rain Man (...) Ofereix un sentit de l’humor més noble i bondadós que la majoria de les pel·lícules independents (...) És una odissea que no oblidarem fàcilment”.

Peter Debruge Variety

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.