La gran mentira – 16:30

Roy Courtnay és un estafador professional que no pot creure la seva sort: ha conegut per mitjà d’Internet l’adinerada vídua Betty McLeish. A mesura que ella li obre el seu cor, Roy se sorprèn a ell mateix en adonar-se que té sentiments cap a ella. Així, el que hauria de ser una estafa fàcil i senzilla es converteix en una de les situacions més complexa de la seva vida.

 

 

 

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 26 gener
16:30
Sala principal
4€ - 5€
109 min
2020-01-26 16:30 2020-01-26 18:30 Europe/Andorra La gran mentira – 16:30 Roy Courtnay és un estafador professional que no pot creure la seva sort: ha conegut per mitjà d’Internet l’adinerada vídua Betty McLeish. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Promoció WEB, 1€ de dte

Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: Estats Units

Direcció : Bill Condon

Repartiment: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey, Jim Carter, Mark Lewis Jones, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Phil Dunster, Laurie Davidson, Michael Culkin, Aleksandar Jovanovic, Athena Strates, Bessie Carter, Celine Buckens, Sonia Goswami, Ruth Horrocks, Nell Williams, Stefan Kalipha, Dino Kelly, Jag Patel, Lily Dodsworth-Evans, Stella Stocker, Julian Ferro

Crítiques

“Un entreteniment deliciosament intel·ligent i refinat que ens convida a interessar-nos pels successos tant com pels personatges (...) És un gran plaer veure Mirren i McKellen actuar junts”.

Owen Gleiberman Variety

“McKellen i Mirren formen una parella exquisida en aquest film lleuger però entretingut, que és com veure una carrera de dos cotxes vintage en què no t’importa qui guanyi (...)”.

David Hughes Empire

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.