BRAM! 2020: La innocència

 

Inauguració BRAM! 2020

Amb l’assistència de la directora, Lucía Alemany

El pianista castellarenc Sebastià Soley amenitzarà l’acte

 

La Lis és una adolescent que somia convertir-se en artista de circ i sortir del seu poble, tot i que sap que per aconseguir-ho s’haurà d’enfrontar als seus pares. És estiu i la Lis es passa el dia jugant pels carrers del poble amb les seves amigues i flirtejant amb el seu xicot uns anys més gran que ella. La manca d’intimitat i el xafardeig constant dels veïns obliguen la Lis a portar aquesta relació en secret. No vol que els seus pares se n’assabentin. Una relació que canviarà la seva vida per sempre.

La innocència és una pel·lícula liderada per dones, des de la direcció, el guió, la producció, la interpretació, el muntatge i fins al vestuari, el maquillatge i la perruqueria.

L’escenari rural, els habitants del poble i el costumisme mediterrani són el teló de fons d’aquesta història real, potent i captivadora. La improvisació d’actors naturals como la protagonista, Carmen Arrufat, i els ja experimentats com Sergi López i Laia Marull brilla per l’espontaneïtat de les seves interpretacions.

 

 

La directora: Lucía Alemany

Lucía Alemany va néixer el 1985 a Traiguera, un petit poble valencià. Als 18 anys es va mudar a Vic per començar la seva llicenciatura en Comunicació Audiovisual. El 2009 va començar a estudiar l’ESCAC (Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), en l’especialitat de direcció. Durant els seus anys d’estudi allà, Lucía va centrar la seva atenció a com dirigir els actors en el seu registre més realista, recolzant-se en la improvisació com a motor principal de totes les seves pràctiques. D’aquesta incessant recerca de realisme neix el curtmetratge 14 anys i un dia (estrenat a la Seminci el 2015). Un any més tard, el 2016, Lucía va començar a escriure, al costat de Laia Soler Aragonés, el guió de La innocència. La història es filma el 2018 al seu poble natal i, tot i que no completament, comparteix trets autobiogràfics de la directora.

 

Compra d’entrades

El termini de la venda d’entrades al web www.auditoricastellar.cat ha finalitzat.

Més informació a la taquilla de l’Auditori des de 45 minuts abans de l’inici de la sessió.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dijous, 06 febrer
20:30
Sala principal
5 €
92 min
2020-02-06 20:30 2020-02-06 22:35 Europe/Andorra BRAM! 2020: La innocència 'La innocència', pel·lícula d'inauguració del BRAM! 2020 Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

País: Catalunya - Espanya

Direcció: Lucía Alemany

Repartiment: Carmen Arrufat, Laia Marull, Sergi López, Joel Bosqued, Sonia Almarcha, Josh Climent, Bogdan Florin Guilescu, Lidia Moreno

Premis: Premi Gaudí a millor actriu secundària (Laia Marull), 2 nominacions als premis Goya (actriu revelació -Carmen Arrufat- i cançó)

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.