La oveja Shaun. La película: Granjaguedón – 12:00

Uns llums estranys planegen sobre el cel del tranquil Mossingham anunciant l’arribada de visitants d’una galàxia llunyana, però a la granja Mossy Bottom l’ovella Shaun i la resta de ramat continuen fent de les seves… molt a desgrat de Bitzer, el gos pastor. Després d’aquesta incursió, una extraterrestre adorable amb sorprenents poders es queda a la Terra, i Shaun veu en ella una oportunitat de diversió alienígena. Però abans ha d’evitar que la seva nova amiga sigui capturada per una organització sinistra.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 29 desembre
12:00
Sala principal
4 €
86 min
2019-12-29 12:00 2019-12-29 13:30 Europe/Andorra La oveja Shaun. La película: Granjaguedón – 12:00 Uns llums estranys planegen sobre el cel del tranquil Mossingham anunciant l’arribada de visitants d’una galàxia llunyana, però a la granja Mossy Bottom l’ovella Shaun i la resta de ramat continuen fent de les seves. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: Regne unit

Direcció: Will Becher, Richard Phelan

Crítiques

“Que la pel•lícula serà una altra joia aardmaniana (de la productora Aardman) queda clar des dels primers minuts: un encadenament de gags brillant (...) és divertidíssima (...) el que ofereix és molt per a la nostra felicitat (...)”.

Jordi Batlle Caminal Fotogramas

“Tan encantadora, eixelebrada i absurda com sempre. L’únic que va interrompre la diversió grangera a la sala de cinema van ser les rialles constants, principalment les meves (...)”.

Chris Hunneysett Mirror

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.