La Tendresse amb Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project

Hommage aux belles chansons

Catorze músics, un director/arranjador i una intèrpret sobre l’escenari. La unió entre les cançons franceses que més li agraden a l’Anna Roig i les composicions exquisides i curoses de l’Àlex Cassanyes.

Cançons de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gainsbourg, Barbara i altres autors que, en descobrir-les i enamorar-se’n, l’Anna havia guardat en un calaix esperant poder-les cantar algun dia. Casualment, totes elles amb algun punt d’aquesta tan necessària tendresa de què sovint sembla que estigui mancat el món.

Arranjaments amb l’equilibri just entre potència i dolçor, com la tendresa. Plens de matisos, com la tendresa. Perfectes per gaudir encara més d’aquestes cançons, amb una nova sonoritat que els ret un grat homenatge, tant per l’exquisidesa en l’escriptura de l’acompanyament musical com per la delicadesa dels músics en la seva interpretació.

 

Preu de l’espectacle

15 €*

*12 € menors 25 anys, majors 65 anys o per compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat. 10 €/entrada a partir de 10 entrades.

Compra d’entrades i abonaments:

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 21 setembre
20:30
Sala principal
15€ a 10€
75 minuts
2019-09-21 20:30 2019-09-21 21:45 Europe/Andorra La Tendresse amb Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project Catorze músics, un director/arranjador i una intèrpret sobre l’escenari. La unió entre les cançons franceses que més li agraden a l’Anna Roig i les composicions exquisides i curoses de l’Àlex Cassanyes. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

12€, Majors de 65 anys

12€, Menors de 25 anys

12€, Compra anticipada online

Detalls tècnics

Veu: Anna Roig

Direcció musical: Àlex Cassanyes

Àlex Cassanyes Big Band Project: Roger Martínez (saxo alt i soprano) Xavi López (saxo alt, flauta i clarinet) Sergi Raya (saxo tenor i harmònica) David Miret (saxo baríton i clarinet) Gabri Prieto (trompeta i flugelhorn) Joan Miquel Giro (trompeta i flugelhorn) Alberto Redondo (trompeta i flugelhorn) Joan Cuscó (trombó) Joan Granados (trombó) Pere Montserrat (trombó) Guillem Callejón (guitarra i pedal steel guitar) Carles Sanz (piano i teclats) Xavi Carbó (contrabaix i baix elèctric) Ricard Parera (bateria)

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.