La última gran estafa

 

Diumenge d’estrena

Comèdia. Western

Versió doblada

 

Max Barber és un productor de cine de Hollywood de sèrie B que necessita trobar un nou projecte que li permeti saldar el seu deute amb un cap de la màfia local. Decideix emprendre la producció d’una pel·lícula amb escenes de guió d’alt risc, amb la finalitat de provocar la mort del seu actor protagonista i poder cobrar així l’altíssima assegurança, per solucionar definitivament els seus problemes econòmics. L’actor escollit és Duke Montana, una vella estrella deprimida amb problemes amb la beguda: el blanc perfecte per als plans d’en Max. Però els dies de rodatge passen i no tot surt com estava planejat.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 07 febrer
18:30
Sala principal
4 €
104 min
2021-02-07 18:30 2021-02-07 20:14 Europe/Andorra La última gran estafa Max Barber és un productor de cine de Hollywood de sèrie B que necessita trobar un nou projecte que li permeti saldar el seu deute amb un cap de la màfia local. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Estats Units

Direcció: George Gallo

Repartiment: Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Vincent Spano, Natalie Burn, Emile Hirsch, Zach Braff, Patrick Muldoon, Eddie Griffin, Joel Michaely, Nick Vallelonga, Blerim Destani, Michelle Maylene, Julie Lott, Melissa Greenspan, Jermaine Washington, Ray Bouderau, Leonard Waldner, Bill Luckett

Qualificació: Recomanada per a majors de 12 anys

Crítiques

“Fa un bon ús dels diàlegs i de l’humor negre (...) es beneficia sobre manera de (...) aquests tres vells miserables, interpretats grandiosament (...) una de les pel·lícules més divertides d’aquest any convuls. (...)”.

Sergio F. Pinilla Cinemanía

“Robert de Niro no ha estat tan divertit en un paper còmic des de fa anys (...)”.

Leigh Paatsch News

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.