Las brujas (de Road Dahl) – 16.15 h

 

Cinema familiar

Fantàstic. Comèdia

Versió doblada

 

Explica la història commovedora d’un petit orfe que, a finals de 1967, se’n va a viure amb la seva àvia estimada a Demopolis, un poble d’Alabama. El nen i l’àvia tenen trobades estranyes amb algunes bruixes aparentment glamuroses però absolutament diabòliques, així que ella decideix treure’s del mig i endur-se el noi a un hotel de luxe a la costa. Per desgràcia, arriben exactament al mateix moment que la Gran Bruixa, que ha reunit les seves companyes de tot el planeta, que van d’incògnit, per dur a terme les seus plans horribles. Adaptació del llibre Las brujas de Road Dahl.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 27 desembre
16:15
Sala principal
4 €
99 min
2020-12-27 16:15 2020-12-27 17:54 Europe/Andorra Las brujas (de Road Dahl) – 16.15 h Explica la història d’un petit orfe que, a finals de 1967, se’n va a viure amb la seva àvia a Demopolis, un poble d’Alabama. El nen i l’àvia tenen trobades estranyes amb algunes bruixes i decideixen marxar a la costa Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Estats Units

Direcció: Robert Zemeckis

Repartiment: Octavia Spencer, Anne Hathaway, Jahzir Bruno, Stanley Tucci, Chris Rock, Angus Wright, Philippe Spall, Simon Manyonda, Jon Prophet, Charles Edwards, Morgana Robinson, Anna Devlin, Eugenia Caruso, Codie-Lei Eastick, Eurydice El-Etr, Jonathan Livingstone, Miranda Sarfo Peprah, Abi Adeyemi, Me'sha Bryan, Joseph Zinyemba

Crítiques

“Conserva l’alè fantàstic-còmic de Dah i llueix sobretot en la capacitat que té Zemeckis de fer molt orgànic allò digital (...)”.

Quim Casas Diario El Periódico

“La seva energia podria ser més consistent, i l’acció principal i el seu final, menys accelerats, però hi ha encant i creativitat suficients per fer-la funcionar”.

David Rooney The Hollywood Reporter

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.