Las hijas del Reich

 

Diumenge d’estrena

Thriller. Drama

Versió doblada

 

Anglaterra. 1939. Thomas Miller és un professor d’anglès que ha acceptat un lloc de treball d’última hora a l’escola Augusta-Victoria a la costa sud anglesa, en què els alemanys d’alt rang envien les seves filles. Sota la mirada atenta de la directora, la senyoreta Rocholl, i la seva ajudant devota Ilse Keller, les noies practiquen anglès i aprenen a representar l’ideal de la dona alemanya. L’aparició del cos sense vida d’un antic professor de l’escola posarà en una situació compromesa el prestigi de la institució i les vides de tots els implicats.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 27 desembre
19:00
Sala principal
4 €
99 min
2020-12-27 19:00 2020-12-27 20:39 Europe/Andorra Las hijas del Reich Thomas Miller és un professor d’anglès que ha acceptat un lloc de treball a l’escola Augusta-Victoria, a la costa sud d'Anglaterra, on els alemanys d’alt rang envien les seves filles. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Regne Unit

Direcció: Andy Goddard

Repartiment: Eddie Izzard, Carla Juri, James D'Arcy, Judi Dench, Jim Broadbent, Celyn Jones, David Schofield, Nigel Lindsay, Kevin Eldon, Maria-Victoria Dragus, Franziska Brandmeiern, Rupert Holliday-Evans, Tijan Marei, Andrew Byron, Bianca Nawrath, Luisa-Céline Gaffron, Joe Bone, Nicola Kelleher, Harley Broomfield, Mali Georgina Davies, Samuel Rush, Jayne Michele Pacitto, Evangeline Ward-Drummond, Oliver Lilly, Molly Cairns, Daria Wolf, Abbie Lilly, Abigail Birch, Patricia Winker

Qualificació: A partir de 12 anys

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.