Le Mans’66

La pel·lícula se centra en un excèntric i decidit equip americà d’enginyers i dissenyadors, liderats pel visionari automobilístic Carroll Shelby i el seu conductor britànic Ken Miles. Henry Ford II i Lee Iacocca els encomanen la missió de construir des de zero un nou automòbil amb la finalitat d’enderrocar el domini de Ferrari al Campionat del Món de Le Mans de 1966.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 12 gener
19:00
Auditori Municipal Miquel Pont
4€ - 5€
152 min
2020-01-12 19:00 2020-01-12 21:45 Europe/Andorra Le Mans’66 Henry Ford II i Lee Iacocca els encomanen la missió de construir des de zero un nou automòbil amb la finalitat d’enderrocar el domini de Ferrari al Campionat del Món de Le Mans de 1966. Auditori Municipal Miquel Pont Auditori de Castellar del Vallès

Promoció web, 1 € de dte

Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: Estats Units

Direcció : James Mangold

Repartiment: Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Noah Jupe, Josh Lucas, Tracy Letts, JJ Feild, Ray McKinnon, Rudolf Martin, Ward Horton, Bridie Latona, Lachlan Buchanan, Christopher Darga, Sean Carrigan, Ian Harding, Wallace Langham, Wyatt Nash, Jonathan LaPaglia, Stefania Spampinato, Jenelle McKee, Marisa Petroro, Benjamin Rigby, Brea Bee, Andrew Burlinson, Adam Stuart, Roberta Sparta

Crítiques

“Pel•lícula formidable (...) apartat audiovisual de la producció brillant: fotografia, tractament musical i de so (...) jocs de mirades perfectes desenvolupats per Mangold amb la posada en escena i el muntatge”.

Javier Ocaña El País

“Després del seu visionat, allò que les memòries retindran no seran únicament les coreografies al volant, sinó també els abundants moments a gran nivell d’escriptura, interpretacions i posada en escena (...)”.

Antonio Trashorras Fotogramas

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.