Loops

El cicle de la vida amb Engruna Teatre

La companyia sabadellenca va presentar 'Loops' aquest diumenge a l'Auditori Municipal

L'Actual - Marina Antúnez
 

L'espectacle Loops, de la companyia sabadellenca Engruna Teatre, es va presentar aquest diumenge al matí a l'Auditori Municipal Miquel Pont. Davant de 90 persones, les actrius Anna Farriol i Mireia Fernàndez, dirigides per Ruth Garcia i amb la dramatúrgia de Jordi Palet, van explorar el cicle de la vida a través de la interpretació, dels titelles i, sobretot, de la música. Acompanyades gairebé en tot moment per un celo, l'una, i una flauta travessera, l'altra, van transformar-se en els personatges Zig i Zag, uns éssers moguts per la curiositat que busquen, cadascú a la seva manera, el seu camí. La Zag, plena d'una caixa d'experiència a l'esquena, ensenya a créixer la Zig, encara inexperta i només amb una capseta al cap.

Al llarg del seu recorregut, es trobaran amb situacions diverses, coneixeran personatges del món animal com els cucs, les papallones, els conills i els ocellets, que veuran néixer, créixer, reproduir-se i morir. També giraran per les quatre estacions de la vida: primavera, estiu, tardor, hivern... La Zig i la Zag s'adonaran que el món funciona a base de loops, tot el que comença s'acaba i torna a començar. I això també els inclou a elles, mentre l'una es buidarà l'altra s'omplirà.

Loops és un espectacle poètic, delicadament tractat, que ajuda a entendre a l'espectador tan la vida com la mort. L'escenografia, gens carregada però també plena de metàfora, ens introdueix d'una manera natural al cicle de la vida enmig de la naturalesa més pura i innocent. Els petits espectadors, cadascú en la mesura que pot en funció de l'edat que tingui, capta els missatges que, constantment i sovint enmig de les notes, van arribant com gotes de pluja.

La Zig i la Zag són dos personatges que busquen alguna cosa. Els mou la curiositat. Una porta un pes feixuc a l’esquena, que la fa caminar lenta però constant. L’altra no porta res, llevat d’una capseta al cap, on emmagatzema tot allò que viu. L’una és l’experiència, l’altra la inexperiència. L’una toca el violoncel, l’altra la flauta. L’una ja en torna, l’altra encara hi va. Donant voltes pel món, es trobaran. I aquest encontre les farà créixer: l’una es buidarà i l’altra s’omplirà.

Loops és un joc sobre el pas del temps, un cant a la vida i a la idea de la continuïtat i l’herència explicada amb objectes, música en directe, titelles i actrius.

Preu

6 € General
5 € compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat o  al SAC;
4 € famílies nombroses o monoparentals (* requereix acreditació)

Venda a:

www.auditoricastellar.cat – SAC (El Mirador)

Taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de l’espectacle

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 07 abril
12:00
Sala principal
6€ a 4€
50 minuts
2019-04-07 12:00 2019-04-07 12:50 Europe/Andorra Loops La Zig i la Zag són dos personatges que busquen alguna cosa. Els mou la curiositat. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Actrius: Anna Farriol, Mireia Fernàndez

Direcció: Ruth Garcia

Dramatúrgia: Jordi Palet

Titelles i objectes: Engruna Teatre

Disseny de so i banda sonora: Joan Solé

Idea original: Engruna Teatre

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.