Macedònia – Estic contenta!

La fruita que enganxa els nens

El grup Macedònia, de llavor castellarenca gràcies a la feinada de Dani Coma, va omplir l’Auditori, aquest dissabte a la tarda. 

L'Actual - G.Plans
 

Van retornar on tot va començar per elles. Les fruites entonades del Vallès van tancar la gira per presentar el disc ‘Estic contenta’ a l’Auditori Miquel Pont, l’escenari on la Noa, la Mar, la Carlota, la Gina i l’Anna van ser seleccionades en el càsting de la quarta generació de les Macedònia, entre quasi un miler d’aspirants. El concert d’aquest dissabte passat a la tarda va ser especial, sobretot per al grup.

El fet és que Macedònia actuava a casa, d’on va sorgir la llavor del projecte gràcies a la feinada del castellarenc Dani Coma. Aquí, el grup sempre hi tindrà un gruix important de fans. Arrelats en la nostàlgia, hi ha els adeptes que segueixen recordant alguns dels himnes que van entonar durant la infantesa. Si els ho proposes, encara que després de tants anys hagin mudat radicalment de gustos musicals, sabran cantar amb exactitud les lletres antigues del grup. Aquests, encara que passius, són incondicionals gràcies als mèrits anteriors de la formació. I, per altra banda, a cada fornada de macedònies s'acumulen noves capes de fans. Ara tot just comencen a conèixer les darreres cançons, i cal seduir-los a concerts com el de dissabte. Són els nens i nenes a qui el grup va aconseguir alçar de les butaques amb l’última cançó del concert, Fa sol.

Precisament, d’aquesta nova generació de Macedònia destaca el poder magnètic a dalt de l’escenari. Un talent que reconeix el líder del grup, Dani Coma, qui lloa la naturalitat amb què les cinc noies afronten el directe. No es van deixar intimidar per la solemnitat de l’Auditori.

Enmig d’un panorama en què txarangos, blaumuts i catarres s'embutxaquen transversalment el mercat, la música infantil segueix sent una aposta valenta. Lletres encomanadisses i lleugeres, sí, però que no renuncien al missatge, que ofereixen contingut adequat per una edat concreta. A ‘Estic contenta’, els teus fills hi trobaran temàtiques tangencials a les seves inquietuds. Potser sentiments que, si no fos perquè la música els dona sentit, quedarien a la intempèrie. Mentre la canalla segueixi tenint ganes de pensar i divertir-se a través de la música, les Macedònia seguiran refugiant generacions.

Final de concert de les Macedònia a l'Auditori, aquest dissabte a la tarda - CEDIDA 

Amb prop de 15 anys de trajectòria, Macedònia ha esdevingut el grup de música familiar més popular de Catalunya. Diverses generacions de nens i nenes han crescut amb les seves cançons.

Ara la formació presenta a Castellar el seu darrer treball, Estic contenta!, l’onzè de la seva història i el primer de la nova generació de “fruites”: Noa Massoutié, Mar Blanch, Carlota Arrey, Gina Santaló i Anna Cascos. Estic contenta!, produït pel castellarenc Dani Coma, parla d’emocions i sentiments, però també de temes punyents com la transsexualitat, la idoneïtat del divorci dels pares o l’autoestima. L’àlbum va endur-se el Premi Enderrock per votació popular al Millor disc per a públic familiar 2017.

Compra d’entrades i abonaments:
– www.auditoricastellar.cat
– SAC (El Mirador)
– Taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de l’espectacle

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 03 novembre
18:00
Sala Principal
6€
2018-11-03 18:00 2018-11-03 20:00 Europe/Andorra Macedònia – Estic contenta! Amb prop de 15 anys de trajectòria, Macedònia ha esdevingut el grup de música familiar més popular de Catalunya. Sala Principal Auditori de Castellar del Vallès

5€, Promoció web

4€, Famílies nombroses o monoparentals amb acreditació per compra a taquilla o anticipada al SAC

Detalls tècnics

Veus: Noa Massoutié (kiwi), Mar Blanch (maduixa), Carlota Arrey (mandarina), Gina Santaló (llimona), Anna Cascos (pinya)

Guitarres: Dani Coma, Ferran Martin

Bateries i octapat: Nasi Llovet

Baix: Pep Pastor

Trompeta i percussions: Jaume Coma

Programacions: Roger Rodés

Organització: Ajuntament

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.