Maléfica: Maestra del mal – 12:00

La història passa diversos anys després dels esdeveniments narrats a la primera pel·lícula, i explora la relació entre Maléfica i Aurora i les aliances que es formen per sobreviure a les amenaces del món màgic en què viuen.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 22 desembre
12:00
Sala principal
4 €
118 min
2019-12-22 12:00 2019-12-22 14:00 Europe/Andorra Maléfica: Maestra del mal – 12:00 La història passa diversos anys després dels esdeveniments narrats a la primera pel·lícula, i explora la relació entre Maléfica i Aurora. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: Estats Units

Direcció: Joachim Rønning

Repartiment: Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Elle Fanning, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Sam Riley, David Gyasi, Lesley Manville, Imelda Staunton, Harris Dickinson, Jenn Murray, Kae Alexander, Fernanda Diniz, Teresa Mahoney, Takamasa Ishihara, Robert Lindsay, Judith Shekoni, Barry Aird, Joakim Skarli, Zak Holland, John Carew, Russell Balogh, Jess Liaudin, Bernardo Santos, Bruce Johnson, Tom Bonington, Rayna Campbell, Kas Meghani, Alex Martin, Mens-Sana Tamakloe, Mark Knightley, Axel Nu, Frederick Szkoda

Crítiques

“Com és habitual a les fantasies de Disney, no falta espectacle a la pantalla, amb un vestuari, un maquillatge i unes localitzacions impressionants i molt detallades (...)”.

Chris Hunneysett Mirror

“El magnetisme de Jolie (...) és el principal motiu pel qual la pel•lícula funciona. Encaixa amb el personatge tan bé com el seu interminable cicle de vestits (...)”.

Brian Truitt USA Today

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.