Manual de la buena esposa

 

Diumenge d’estrena

Comèdia dramàtica

Versió doblada

 

Paulette Van Der Beck i el seu marit dirigeixen una escola per a mestresses de casa. La seva missió és formar adolescents per a què es converteixin en les esposes perfectes. Després de la mort sobtada del seu marit, Paulette descobreix que l’escola està al límit de la fallida. Durant el maig de 1968 comença a qüestionar-se les seves creences. Reunida amb el seu primer amor, André, i amb l’ajuda de la seva germanastra excèntrica Gilbert i la monja estricta Marie-Thérèse, Paulette uneix forces amb les seves alumnes per superar el seu estat de supressió i convertir-se en dones alliberades.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 04 abril
18:30
Sala principal
4 €
109 min
2021-04-04 18:30 2021-04-04 20:19 Europe/Andorra Manual de la buena esposa Paulette Van Der Beck i el seu marit dirigeixen una escola per a mestresses de casa. La seva missió és formar adolescents per a què es converteixin en les esposes perfectes. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: França

Direcció: Martin Provost

Repartiment: Juliette Binoche, Yolande Moreau, Noémie Lvovsky, Édouard Baer, François Berléand, Marie Zabukovec, Anamaria Vartolomei, Lily Taieb, Pauline Briand, Armelle, Marine Berlanger, Clémence Blondeau, Marie Cornillon, Lauren Deguitre, Clémentine Delange, Juliet Doucet, Suzanne-Marie Gabriell, Marie-Anne Guilbert, Sasha Herschritt, Margaux Houssiaux, Blandine Laignel, Andréa Mands, Salomé Soares, Julien Sibre, Stéphane Bissot, Dominique Pozzetto, Stéphane Hausauer, François Hauteserre, Cécile Ribault-Caillol

Qualificació: recomanada a partir de 7 anys

Crítiques

“Amb una estètica propera al cinema de Wes Anderson, il·lustra un relat que podria ser un conte de terror embolcallat en una cel·lofana multicolor (...) repartiment que aporta la precisió d’un rellotge suís (...)”.

Juan Pando Fotogramas

“El director embasta una comèdia tan erràtica com instructiva; tan emotiva i cruel com finalment alliberadora. (...) vocacionalment lliure i feliç en què Juliette Binoche s’exhibeix plena en tot el que dona el drama, la comèdia (...)”.

Luis Martínez Diario El Mundo

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.