Marabunta

 

Bogeria. Descontrol amb classe. No voler despentinar-se i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara. Un show de clown enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe. A l’escenari els artistes lluiten perquè res no s’entengui. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té cap sentit i tot és possible. No hi ha cap ordre establert. És el caos del pallasso. Improvisació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat. Això és la selva. Voleu riure? Esteu convidats.

Passeu. Busqueu un lloc i oblideu-vos de tot. Una nova troupe arriba a les vostres retines. Desconnecteu els mòbils i els cervells. Ells són l’antídot, pólvora i vitamina C. Joc sense conservants: en directe i a la vena.

Són Guillem Albà & La Marabunta. L’espectacle total.

 

 

Preu de l’espectacle

15 €*

*12 € menors 25 anys, majors 65 anys o per compra anticipada.

*10 €/entrada a partir de 10 entrades.

 

Compra d’entrades

 • Venda anticipada amb atenció presencial, sempre amb cita prèvia*, per aquelles persones que no tenen accés a Internet o que tinguin dificultats a l’hora de comprar les entrades de manera electrònica. *La cita prèvia per a l’atenció presencial a la taquilla de l’Auditori s’haurà de concertar trucant al 93 714 40 40 i demanant per la Regidoria de Cultura o bé mitjançant el formulari de reserva al web www.castellarvalles.cat.
 • Taquilla de l’Auditori: 1 hora 30 min abans de l’inici de l’espectacle

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2, 3 i 4 butaques per a unitats de convivència.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca per una persona acompanyant al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • Us demanem que adquiriu els paquets d’entrades, segons el nombre d’entrades que voleu adquirir per la vostra unitat de convivència. Així evitarem deixar butaques buides.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, podeu seleccionar una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (i l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.
COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 19 desembre
20:00
Sala principal
10 € - 15 €
90 min
2020-12-19 20:00 2020-12-19 21:30 Europe/Andorra Marabunta Un "show" de clown enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

12 €, majors de 65 anys

12 €, menors de 25 anys

12 €, compra anticipada

Detalls tècnics

Idea original, guió i composició musical: Guillem Albà & La Marabunta

Intèrprets: Guillem Albà, Martí Soler, Albert Comaleras, Àlvar Monfort, Edgar Gómez, Irene Garcés, Luisma Villegas

Direcció: Guillem Albà

Direcció musical: Albert Comaleras

Direcció tècnica i sonorització: Toni Mentruit

Textos cançons: Pau Escribano, Anna Roig, Tatiana Sánchez

Veu en off: Àngel Llàcer

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.