Mare Terra

Mare Terra és un espectacle d’actors i titelles per a infants sobre l’aparició de la vida a la Terra, inspirat en les preguntes dels infants sobre la naturalesa i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman.

En Bernat té cinc anys i una pila de preguntes sense resposta: “D’on van sortir la lluna, el sol, les estrelles i el planeta Terra?”. “Com és que tots els dinosaures es van morir?”. “Abans de ser a la panxa de la mare, on era jo?”.

Una nit, quan s’acaba d’adormir, uns personatges molt estranys entren a la seva habitació, hi construeixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li, a través de diferents números, l’origen de la vida al planeta Terra, des de la gran explosió del Big Band fins a l’aparició de l’ésser humà.

 

 

Preu

6 €

5 € compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat

4 € famílies nombroses o monoparentals per compra a taquilla o anticipada al SAC (* requereix acreditació)

Compra d’entrades:

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 06 octubre
12:00
Sala principal
6€ a 4€
50 minuts
2019-10-06 12:00 2019-10-06 13:00 Europe/Andorra Mare Terra Mare Terra és un espectacle d’actors i titelles per a infants sobre l’aparició de la vida a la Terra, inspirat en les preguntes dels infants sobre la naturalesa i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

5€, Compra anticipada online

4€, Família nombrosa / monoparental

Detalls tècnics

Direcció escènica i dramatúrgia: Marc Hervàs

Repartiment: Clara Dalmau i Jordi Hervàs

Veu del Bernat: Laura Hervàs

Titelles, objectes i vestuari: Martí Doy

Escenografia: Anna Alcubierre

Espai sonor: Jean-Marc Savre

Edats recomanades: A partir de 3 anys

Crítiques

“L’espectacle és una classe magistral de ciència, astronomia, història, antropologia, física, biologia i química amb alguns elements d’altres disciplines. Una proposta més que interessant.”

Julia Faneca EspectáculosBcn

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.