Marwa. Petita i valenta

DocsBarcelona del Mes

Versió original subtitulada en català

 

Des del 2012, quan van fugir de la guerra de Síria, la petita Marwa i la seva família viuen al camp de refugiats de Zaatari, a Jordània. En el seu dia a dia, la Marwa és un esperit alegre i obert que no entén res de murs ni de barrots. El pas de la infantesa a l’adolescència la portarà a afrontar nous reptes per sobreviure en un entorn on, malgrat tot, la vida continua.

La Marwa s’ha adaptat a la vida al camp, té amics amb qui jugar i va a l’escola. Però quan el seu germà gran és interrogat per les autoritats sobre la seva possible associació amb militants extremistes, es topa amb una nova realitat completament desconeguda per ella. Les dures condicions al camp mai no han torçat la voluntat de la Marwa per construir el seu propi camí, i aquest fet ha esdevingut un testimoni inspirador de resistència, supervivència i esperança.

En els últims anys, la guerra de Síria ha afectat milions de vides. Marwa. Petita i valenta centra l’enfocament en els més petits, retratant les repercussions físiques i psicològiques després d’haver sigut testimonis de la violència, la destrucció i la deshumanització de la guerra. Un conflicte en què els infants han quedat fora de tota presa de decisions però hi tenen moltes coses a dir.

 

 

Organització: Club Cinema Castellar Vallès, L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran, Cal Gorina

 

Informació i preus:

Socis del Club Cinema Castellar, Cal Gorina i L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran: entrada gratuïta

 

VENDA D’ENTRADES A LA PÀGINA WEB

Entrada general: 3 euros

 

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DE L’AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Es recomana fer el pagament amb targeta

Entrada general: 3 euros

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 09 octubre
20:00
Sala principal
3 € - Gratuït
85 min
2020-10-09 20:00 2020-10-09 21:25 Europe/Andorra Marwa. Petita i valenta Des del 2012, quan van fugir de la guerra de Síria, la petita Marwa i la seva família viuen al camp de refugiats de Zaatari, a Jordània. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

País: Jordània i Qatar

Direcció: Dina Naser

Qualificació: Apta per a tots els públics

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.