Mascotes 2 – 12:00

Max s’enfronta a canvis nous i importants a la seva vida: la seva propietària Katie no només s’ha casat, sinó que també ha estat mare per primera vegada. En un viatge familiar al camp coneix un gos granger anomenat Rooster, amb el qual aprèn a dominar les seves pors. Mentrestant, Gidget mira de recuperar la joguina favorita d’en Max d’un apartament ple de gats. D’altra banda, Snowball, s’embarca en una missió perillosa per alliberar un tigre blanc, Hu, d’un circ d’animals.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 08 desembre
12:00
Sala principal
4€
98 min
2019-12-08 12:00 2019-12-08 13:45 Europe/Andorra Mascotes 2 – 12:00 Max s’enfronta a canvis nous i importants a la seva vida: la seva propietària Katie no només s’ha casat, sinó que també ha estat mare per primera vegada. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

País: Estats Units

Direcció: Chris Renaud, Jonathan del Val

Crítiques

“Més emocions, més entremaliadures: una seqüela superior a l’original (...) Aquesta nova versió és un homenatge a les excentricitats adorables de les nostres mascotes”.

Courtney Howard Variety

“Aquí tenim una raresa de Hollywood: una seqüela millor que la pel•lícula original. És més enginyosa, menys frenètica i presenta nous i originals personatges (...)”.

Cath Clarke The Guardian

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.