Me llamo Violeta

Als sis anys, l’Ignacio va dir als seus pares: “Soc una nena, em dic Violeta”. A través de la història de la Violeta, dels seus pares (les estrelles de cinema adult Nacho Vidal i Franceska Jaimes) i d’altres famílies i joves transgènere, coneixem la complexitat del procés que afronten i els desafiaments que es troben pel camí. Després del xoc inicial, els pares de la Violeta decideixen acompanyar-la en el camí llarg i difícil que la portarà, algun dia, a convertir-se en dona. Un documental que ens ensenya que la diversitat, com diu Nacho Vidal, alimenta el món.

Commovedor documental que va captivar el públic al Festival de Cine de Màlaga i que va guanyar el Premi del Públic i el Premi d’Amnistia Internacional al DocsBarcelona.

 

 

Organització: Club Cinema Castellar Vallès

 

 

 

 

Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA PÀGINA WEB

Entrada general: 4,5 €

Tarifa reduïda: 3 € amb el Carnet Jove i  4 € (majors de 65 anys i socis CCCV)

 

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DE L’AUDITORI
3/4 d’hora abans de l’inici de la projecció

Entrada general: 4,5 €

Tarifa reduïda: 2×1 presentant la targeta del club vanguardia i 4 € amb val de descompte del cicle “Diumenge d’estrena”

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 17 novembre
18:45
Sala principal
4'5€ - 4€ - 3€
76 min
2019-11-17 18:45 2019-11-17 20:01 Europe/Andorra Me llamo Violeta Als sis anys, l’Ignacio va dir als seus pares: “Soc una nena, em dic Violeta”. A través de la història de la Violeta, dels seus pares (les estrelles de cinema adult Nacho Vidal i Franceska Jaimes) i d’altres famílies i joves transgènere, coneixem la complexitat del procés que afronten i els desafiaments que es troben pel camí. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

País: Catalunya

Direcció: David Fernández de Castro, Marc Parramon

Crítiques

“Retrata amb talent i generositat (...) D’això també tracta la pel•lícula, del temps d’intolerància i ignorància en què vivim (...)”.

Toni Vall Cinemanía

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.