Mi amigo Pony – 16.15 h

 

Cinema familiar

Aventures

Versió doblada

 

Cécile, de 10 anys, es trasllada al sud de França amb la seva mare, Louise. La integració amb els altres infants del poble no és fàcil. Quan un circ ambulant s’instal·la a la porta del costat, Cécile descobreix que estan maltractant en Poly, el poni estrella, i decideix protegir-lo i organitzar la seva fugida. Perseguits per Brancalou, l’inquietant director de circ, i el misteriós Victor, Cécile i Poly s’embarquen en una carrera plena d’obstacles, un veritable viatge iniciàtic i una increïble història d’amistat.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 21 febrer
16:15
Sala principal
4 €
102 min
2021-02-21 16:15 2021-02-21 17:57 Europe/Andorra Mi amigo Pony – 16.15 h Cécile prepara la fugida amb Poly, el poni estrella d'un circ. Junts s’embarquen en una carrera plena d’obstacles i una increïble història d’amistat. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: França

Direcció: Nicolas Vanier

Repartiment: François Cluzet, Julie Gayet, Patrick Timsit, Elisa de Lambert, Orian Castano, Patrick de Valette, Matthieu Pillard, Anne-Marie Pisani, Luc Palun, Jean-Jérôme Esposito

Qualificació: Apta per a tots els públics

Crítiques

“Recomanable. (...) Poni i pel·lícula familiar amb François Cluzet, encert segur”.

Sergio F. Pinilla Cinemanía

“La pel·lícula no està malament. (...) una llum bella en interiors i exteriors, i unes notables factures de producció i d’art (...) és el bo retrat dels personatges secundaris el que acaba dominant”.

Javier Ocaña Diario El País

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.