Mientras dure la guerra – 16:30

Espanya. Estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament a la revolta militar que promet portar l’ordre a la convulsa situació del país. Immediatament és destituït pel govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca. Mentrestant, el general Franco aconsegueix sumar les seves tropes al front insurrecte i comença una campanya d’èxit amb l’esperança secreta de fer-se amb el comandament únic de la guerra. La deriva sagnant del conflicte i l’empresonament d’alguns dels seus companys provoca que Unamuno comenci a qüestionar la seva posició inicial i a sospesar els seus principis. Quan Franco trasllada el seu quarter a Salamanca i és nomenat Cap d’Estat a la zona nacional, Unamuno acut al seu Palau, decidit a fer-li una petició.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 01 desembre
16:30
Sala principal
4€ - 5€
107 min
2019-12-01 16:30 2019-12-01 18:17 Europe/Andorra Mientras dure la guerra – 16:30 Espanya. Estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament a la revolta militar que promet portar l’ordre a la convulsa situació del país. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Promoció WEB, 1€ de dte

Detalls tècnics

Any: 2019

País: Espanya

Direcció: Alejandro Amenábar

Repartiment: Karra Elejalde, Eduard Fernández, Santi Prego, Patricia López Arnaiz, Inma Cuevas, Nathalie Poza, Luis Bermejo, Mireia Rey, Tito Valverde, Luis Callejo, Luis Zahera, Carlos Serrano-Clark, Ainhoa Santamaría, Itziar Aizpuru, Pep Tosar

Crítiques

“Retrat complex i veraç d’una Espanya ombrívola (...) una bona, continguda i també arriscada pel•lícula, narrada amb cervell i cor”.

Carlos Boyero El País

“És l’estigma de les dues Espanyes, tot i que representat de forma diferent, en la qual el director, elegant i alhora tens, no carrega les tintes sinó que busca el punt mig perfecte”.

Quim Casas El Periódico

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.