MIKI NÚÑEZ – Tour AMUZA

 

CONCERT AJORNAT!

Nova data: 22 de maig de 2021

 

Emmarcat dins de la Marató de la diversitat 2020, aquest any Suma Castellar porta Miki Núñez en un concert solidari on tots els beneficis aniran destinats a millorar l’atenció de l’alumnat a les aules. Com sabeu, des de sumacastellar.cat estem treballant perquè tots els nens i nenes siguin atesos com cal independentment de les seves necessitats, i si veniu al concert contribuireu a fer-ho possible, alhora que ho reivindiquem i farem una mica de soroll perquè se’ns escolti.

 

Miki Núñez prepara la seva primera gira. El repertori dels concerts inclourà les cançons del seu primer àlbum, Amuza, – que sortirà aquesta tardor- i algunes de les cançons que més gaudeix cantant-les amb la seva banda de tota la vida. El so, influït per la puixant escena mestissa catalana, però també per el soul, el reggae o el pop llatí, convertirà aquest dia en una festa inoblidable.

En aquest àlbum, produït per Roger Rodés i enregistrat als estudis Medusa, Miki ha compost 13 cançons i ha tingut el privilegi de compartir aquesta tasca amb grans músics i amics que han enriquit tant el resultat com l’experiència.

No pot haver-hi millor inici per a un artista que Amuza.

 

Preu de l’espectacle

23 €

 

Compra d’entrades:

www.auditoricastellar.cat

Tots els assistents, inclosos els menors d’edat, hauran d’adquirir entrada per accedir al concert.

Per accedir al recinte s’haurà de presentar l’entrada en format físic (impresa) o en format digital (des d’un dispositiu mòbil).

Cada entrada dona accés a una persona.

 

Informació sobre l’accés de menors:

Els menors a partir de 16 anys podran entrar al recinte sense cap mena d’autorització. Fins als 15 anys els menors hauran d’anar acompanyats de pare, mare o tutor legal.

En cas que l’acompanyant del menor siguin el pare o la mare o tutor legal hauran de presentar DNI i llibre de família o document legal que acrediti la relació amb el menor.

En cas que l’acompanyant no sigui ni el pare, ni la mare, ni el tutor legal, caldrà que presenti una autorització signada pel pare, la mare o el tutor legal, juntament amb fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal i llibre de família.

En ambos casos el responsable del menor, haurà de signar un document d’exoneració de responsabilitat per part de Suma Castellar, que es facilitarà a l’entrada del recinte o que us podeu descarregar directament en aquesta pàgina.

 

Més informació i contacte

Per a més informació i/o per contactar amb l’organització adreceu-vos a: https://sumacastellar.cat/contacte o info@sumacastellar.cat.

També podeu consultar les mesures de seguretat i prevenció per a un espai segur a: https://sumacastellar.cat/

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 21 novembre
21:30
Espai Tolrà - Recinte Firal
23 €
2020-11-21 21:30 2020-11-21 23:00 Europe/Andorra MIKI NÚÑEZ – Tour AMUZA CONCERT AJORNAT! Espai Tolrà - Recinte Firal Auditori de Castellar del Vallès
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.