Mula

A Earl Stone, un octogenari que en fallida, sol, i que s’enfronta a l’execució hipotecària del seu negoci, se li ofereix una feina aparentment fàcil: només requereix conduir. Però, sense saber-ho, Earl es converteix en traficant de drogues per a un càrtel mexicà, i passa a estar sota el radar de l’agent de la DEA Colin Bates.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 26 maig
19:00
Sala principal
4€ - 5€
116 minuts
2019-05-26 19:00 2019-05-26 21:00 Europe/Andorra Mula A Earl Stone, un octogenari que en fallida, sol, i que s’enfronta a l’execució hipotecària del seu negoci, se li ofereix una feina aparentment fàcil: només requereix conduir. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2018

País: Estats Units

Direcció: Clint Eastwood

Repartiment: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Dianne Wiest, Michael Peña, Taissa Farmiga, Laurence Fishburne, Ignacio Serricchio, Alison Eastwood, Andy García, Diego Cataño, Robert LaSardo, Lobo Sebastian, Clifton Collins Jr., Manny Montana, Jill Flint, Noel Gugliemi, Loren Dean, Katie Gill, Daniel Moncada, Victor Rasuk, Devon Ogden, Ashani Roberts, Lee Coc, Rey Hernandez, Joe Knezevich, Derek Russo

Crítiques

“Bella i assossegada (...) Tan simple com profunda, Mula és no només el vestigi d’un cinema en vis d’extinció, sinó també un subtilíssim al•legat polític (...)”.

Blai Morell Fotogramas

“La millor pel•lícula de Clint Eastwood en 25 anys (...) Una obra emotiva, entretinguda o emocionant amb un toc autocrític".

David Ehrlich IndieWire

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.