Música de cine

Amb motiu del 10è aniversari de la Mostra de Cinema de Castellar del Vallès BRAM! la GIOrquestra, l’Orquestra Simfònica de Girona, interpretarà diverses peces de les bandes sonores més famoses de la història del cinema. En total, es podrà gaudir de 23 temes de les pel·lícules La La Land, Harry Potter, E.T., James Bond, Indiana Jones, Moon River, The Piano, Titanic, Out Of Africa, Ghost, Allò que el vent s’endugué, Psicosis, El bueno, el feo y el malo, El Padrino, Casablanca, L’últim emperador, El senyor dels anells, Pirates del Carib, Gladiator, La vida és bella, La llista de Schindler, Star Wars i Joc de trons. Totes les peces compten amb arranjaments per a orquestra de deu músics fets per Marc Timón, guanyador de tres Jerry Goldsmith Awards. Timón treballa actualment a Sonic Fuel Studios a Hollywood, on és l’orquestrador de la sèrie Agent Carter per a Marvel TV.

 

*12 € menors 25 anys, majors 65 anys o per compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat.

10 €/entrada a partir de 10 entrades. Per adquirir les entrades per grups poseu-vos en contacte per telèfon o correu electrònic i us informarem de com fer-ne la reserva i el pagament.

Compra d’entrades i abonaments:

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 24 febrer
20:30
Sala principal
15€ - 12€
90 min
2018-02-24 20:30 2018-02-24 22:00 Europe/Andorra Música de cine La GIOrquestra, l’Orquestra Simfònica de Girona, interpretarà diverses peces de les bandes sonores més famoses de la història del cinema. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Menors de 25 anys, 12€

Majors de 65 anys, 12€

Promoció web, 12€

Detalls tècnics

Direcció: Marc Timón

Formació: 2 violins 1 viola 1 violoncel 1 contrabaix 1 flauta 1 clarinet 1 trompa 1 piano 1 percussionista

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.