Padre no hay más que uno

Javier és allò que hem batejat com un “marit-cunyat”. Aquell que sense ocupar-se en absolut del que suposa la cura de la casa i dels nens, sap perfectament què s’ha de fer, i que contínuament regala a la seva dona frases com “és que no t’organitzes” o “no et posis nerviosa”, ja que considera que la seva dona, desbordada, s’ofega en un got d’aigua. Javier haurà d’enfrontar-se a la realitat que suposa bregar amb cinc fills (d’entre 4 i 12 anys) quan la seva dona decideix anar-se’n de viatge i deixar-lo sol amb ells. La caòtica situació que es provoca a casa evolucionarà de forma progressivament còmica fins al desastre més absolut, però alhora donarà l’oportunitat a pare i fills de conèixer-se i gaudir-se per primera vegada. Una experiència que canviarà les seves vides per sempre.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 13 octubre
16:30
Sala principal
4€ - 5€
96 min
2019-10-13 16:30 2019-10-13 18:10 Europe/Andorra Padre no hay más que uno Javier haurà d’enfrontar-se a la realitat que suposa bregar amb cinc fills (d’entre 4 i 12 anys) quan la seva dona decideix anar-se’n de viatge i deixar-lo sol amb ells. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Promoció WEB, 1€ de dte

Detalls tècnics

Any: 2019

País: Espanya

Direcció: Santiago Segura

Repartiment: Santiago Segura, Toni Acosta, Silvia Abril, Leo Harlem, Luna Fulgencio, Carlos González Morollón, Calma Segura, Sirena Segura, Martina D'Antiochia, Anabel Alonso, Pepa Charro, Wendy Ramos, Fernando Gil, Goizalde Núñez, Marta González de Vega, Carlo D'Ursi, Pilar Calvo Morillas

Crítiques

“Una modèlica comèdia familiar que explora creativament un territori fèrtil per a l’humor físic i el diàleg corrosiu (...)”.

Pablo Vázquez Fotogramas

“Estem davant d’un Santiago Segura que aposta per la comèdia familiar (...) i que sembla trobar-se prou a gust amb aquest nou registre (...) mentre fa l’ullet a un clàssic (...)”.

Fernando Bernal Cinemanía

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.