Petitet

Joan Ximénez Valentí, Petitet, és un gitano català del barri del Raval de Barcelona que persegueix un somni. Exmúsic i fill d’un dels “palmeros” del mític Peret, pateix una rara malaltia crònica que provoca alts graus de debilitat muscular. Passats els 50 anys d’edat, vol complir la promesa que va fer a la seva mare abans de morir: portar la rumba catalana a un dels escenaris més importants: el Gran Teatre del Liceu.

 

El Club Cinema Castellar Vallès reposa, amb motiu del Correllengua 2018, una pel·lícula projectada dins el DocsBarcelona del Mes, que cada mes du un documental a Castellar del Vallès de la mà de Cal Gorina, L’Aula d’Extensió Universitària i el mateix cineclub.

Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Entrada general: 5 €

Tarifa reduïda: 4 € (amb val de descompte, majors de 65 anys i socis CCCV)

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 07 octubre
18:45
Sala principal
5€-4€
100 minuts
2018-10-07 18:45 2018-10-07 20:30 Europe/Andorra Petitet El rumbero que va prometre l'impossible. Una pel·lícula documental de Carles Bosch. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Gènere: Documental

Versió: Original en català i castellà

Any: 2018

Durada: 100 min

País: Catalunya, Espanya

Direcció: Carles Bosch

Crítiques

“Una crònica apassionant (...) obra d’una força aclaparadora, commovedora de principi a final i important per més d’un motiu. (...) Un retrat de personatge superb”

Jordi Costa El País

“A Petitet existeix aquest olfacte del reporter aguerrit en mil batalles, sí. Però també hi brillen una èpica més pròpia de la ficció, un enfocament humanista, un protagonista sobrat de carisma i uns secundaris disposats a robar escenes (...)”

Álex Montoya Fotogramas

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.