Pinocho – 12 h

Drama

Versió doblada

Recomanada a partir de 7 anys

 

En aquesta nova interpretació del conte clàssic que gaudeix d’una popularitat enorme arreu del món, Matteo Garrone torna a les veritables arrels de la història de Pinocho. Amb aquesta pel·lícula innovadora d’acció real rodada en entorns italians de gran bellesa, Garrone crea un món enlluernador de fantasia i misteri, ple de moments brillants, divertits i commovedors.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 25 octubre
12:00
Sala principal
4 €
125 min
2020-10-25 12:00 2020-10-25 14:05 Europe/Andorra Pinocho – 12 h En aquesta nova interpretació del conte clàssic, Matteo Garrone torna a les veritables arrels de la història de Pinocho. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

País: Itàlia

Direcció: Matteo Garrone

Repartiment: Federico Ielapi, Roberto Benigni, Gigi Proietti, Rocco Papaleo, Massimo Ceccherini, Marine Vacth, Paolo Graziosi, Marcello Fonte, Teco Celio, Davide Marotta, Gianfranco Gallo, Massimiliano Gallo, Alida Baldari Calabria, Maurizio Lombardi, Alessio Di Domenicantonio, Nino Scardina, Maria Pia Timo, Enzo Vetrano

Qualificació: A partir de 7 anys

Crítiques

“Tot i que coneixem a la perfecció cadascun dels passatges, sembla que els veiem per primera vegada. Sempre hi ha alguna cosa que sorprèn en aquest itinerari que bascula entre la tendresa i l’horror (...)”.

Beatriz Martínez Fotogramas

“Una bella actualització que fa que el clàssic sigui més extravagant i esgarrifós (...) Presenta les circumstàncies amb un nivell sorprenent d’espontaneïtat”.

Eric Kohn IndieWire

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.