¿Puedes oírme?

 

Cicle Gaudí

Documental

Versió en castellà, anglès, francès i japonès (subtítols en castellà)

 

Les cèlebres escultures monumentals de Jaume Plensa ens esperen, en solitud, en diversos racons de la terra. ¿Puedes oírme? és un documental que ens convida a conèixer-les de la mà d’aquest creador i ens aproxima al seu pensament, a la seva poètica, a la seva forma d’entendre l’art com a generador de bellesa i a la seva manera de llegir l’espai públic com un lloc de trobada per a la comunitat.

Una immersió profunda en el procés creatiu d’un dels artistes en actiu més destacats del panorama mundial. A través de les seves emblemàtiques instal·lacions i peces en espais públics d’Espanya, França, Suècia, EUA, Canadà i Japó, descobrim la senzilla filosofia de Plensa basada en la cerca de relacions harmòniques entre l’obra, l’entorn i els éssers humans.

 

 

Organització: Club Cinema Castellar Vallès

     

 

Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA PÀGINA WEB

Entrada general: 4,5 €

Tarifa reduïda:

4 € (Majors de 65 anys)

3 € (Carnet Jove i socis Aula d’Extensió Universitària)

*Aquests descomptes els haureu d’aplicar un cop seleccioneu les localitats i passeu a la següent pantalla, on hi trobareu un desplegable.

 

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DE L’AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Entrada general: 4,5 €

Tarifa reduïda:

4 € (Cupó descompte Movi-cine i majors de 65 anys)

3 € (Carnet Jove i socis Aula d’Extensió Universitària)

2×1 Club La Vanguardia

 

Gratuïta: Socis Club Cinema Castellar Vallès

 

Cal acreditar-se per gaudir dels descomptes. En el cas d’haver adquirit les entrades a través d’Internet, l’organització podrà sol·licitar l’acreditació corresponent abans d’accedir a la sala. Els descomptes no són acumulables.

 

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

  • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
  • També hi ha alguna butaca individual.
  • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
  • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
  • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
  • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
  • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
  • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
  • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
  • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 23 octubre
21:00
Sala principal
4,5 € - 4 € - 3 € - Gratuït
75 min
2020-10-23 21:00 2020-10-23 22:15 Europe/Andorra ¿Puedes oírme? Les cèlebres escultures monumentals de Jaume Plensa ens esperen, en solitud, en diversos racons de la terra. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Espanya

Direcció: Pedro Ballesteros

Premis: Premi del Públic al DocsBarcelona Film Festival 2020

Qualificació: Apta per a tots els públics

Crítiques

“Ballesteros retrata l’artista Jaume Plensa visitant la seva obra, plantada per tot el món, deixant entreveure entre les seves pròpies paraules i belles imatges la seva personalitat magnètica i admirable”.

Alfonso Rivera Cineuropa

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.