¡Que suene la música!

Comèdia dramàtica

Versió doblada

 

Quan un grup d’esposes de militars decideixen crear un cor en una base militar, un vincle poderós comença a sorgir entre elles. La música i les rialles transformaran en certa manera les seves vides, i les ajudaran a intentar superar la por que experimenten cada vegada que els seus éssers estimats s’aventuren en perilloses missions a l’Afganistan.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 25 octubre
19:30
Sala principal
4 € - 5 €
110 min
2020-10-25 19:30 2020-10-25 21:20 Europe/Andorra ¡Que suene la música! Un grup d’esposes de militars decideixen crear un cor en una base militar i un vincle poderós comença a sorgir entre elles. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

País: Regne Unit

Direcció: Peter Cattaneo

Repartiment: Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan, Amy James-Kelly, Robert Whitelock, India Ria Amarteifio, Jason Flemyng, Sophie Dix, Davina Sitaram, Greg Wise, Colin Mace, Karen Sampford, Charlie Hiscock, Shafali Rani Chung, Monica Wong, Mike Capozzola, Anna Benamati, Hannah Whiteoak, Dian Cathal, Charlie Price, Beverly Longhurst, Roxy Faridany

Crítiques

“Una pel·lícula ‘feel good’ en clau femenina (...) Cattaneo sap que la seva feina és posar-se al servei de la seva història i deixar que aquesta història respiri, emocioni i faci riure en cada moment que el guió així ho demana”.

Daniel Martínez Mantilla Fotogramas

“Un homenatge familiar i entretingut al poder de les persones per unir forces davant de l’adversitat”.

Liz Beardsworth Empire

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.