Refugi, un concert a la iurta 18:30

A Refugi, Marc Parrot ofereix un concert on es trenca la barrera entre el públic i els músics, on tots sentim la respiració de tots i on tots formem part de l’espectacle. Per fer-ho, cal un espai únic, íntim, càlid… rodó! Benvinguts a la iurta, una petita carpa de circ de lona i fusta de 9 metres diàmetre!

Un espectacle íntim i personal, amb la direcció escènica de Los Galindos, on Parrot trenca les barreres de l’escenari i comparteix amb el públic un espai comú que no permet trucs ni artificis. Jugant amb els contrastos sonors i l’experimentació, l’acompanyen Lluís Cartes (bateria i guitarra) i Dani Ferrer (teclats) per acabar de vestir amb senzillesa cançons essencials que configuren un moment de refugi únic en cada concert. Amb el públic assegut en 360º, el fons de l’escenari esdevé la grada que tens al davant i, al mateix temps que mires els músics, veus les cares de la resta d’assistents al concert.

També jugarà un paper important l’experimentació amb un ampli ventall de registres sonors. Des de textures electròniques a les acústiques més petites, les cançons agafen una nova dimensió en aquest espai, on les emocions estan a flor de pell i on músics i públic es fusionen en un sol element.

Aquest espectacle es farà als Jardins del Palau Tolrà

Preu
15 €
*12 € menors 25 anys, majors 65 anys o per compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat.
**10 €/entrada a partir de 10 entrades.

Compra d’entrades i abonaments:
www.auditoricastellar.cat
SAC (El Mirador)
Taquilla als Jardins del Palau Tolrà: 1 hora abans de l’inici de l’espectacle

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 23 març
18:30
Jardins del Palau Tolrà
15€ a 10€
90 minuts
2019-03-23 18:30 2019-03-23 20:00 Europe/Andorra Refugi, un concert a la iurta 18:30 A Refugi, Marc Parrot ofereix un concert on es trenca la barrera entre el públic i els músics, on tots sentim la respiració de tots i on tots formem part de l’espectacle. Jardins del Palau Tolrà Auditori de Castellar del Vallès

12€, Majors de 65 anys

12€, Menors de 25 anys

12€, Compra anticipada online

Detalls tècnics

Música i lletra de les cançons: Marc Parrot

Direcció artística: Los Galindos: Bet Garrell, Marcel Escolano

Músics a pista: Marc Parrot, Laia Vallès, Lluís Cartes

Disseny sonor: Quim Puigtió “Kato”

Coproducció: de MMVV, Grec 2019 Festival de Barcelona i (a)phònica amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, i la col•laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze Safaja

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.