Regreso a Hope Gap

 

Diumenge d’estrena

Drama

Versió doblada

 

L’Edward pren la decisió de deixar la seva dona, la Grace, després de 29 anys de matrimoni. A partir d’aquest moment, cadascun d’ells, a la seva manera, buscarà com refer la seva vida en un petit poble de costa proper als penya-segats de Hope Gap.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 03 gener
19:00
Sala principal
4 €
97 min
2021-01-03 19:00 2021-01-03 20:37 Europe/Andorra Regreso a Hope Gap L’Edward pren la decisió de deixar la seva dona, la Grace, després de 29 anys de matrimoni. Cadascú, buscarà la manera de refer la seva vida. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

País: Regne Unit

Direcció: William Nicholson

Repartiment: Annette Bening, Bill Nighy, Aiysha Hart, Josh O'Connor, Nicholas Burns, Rose Keegan, Sally Rogers, Steven Pacey, Nicholas Blane, Derren Litten, Ryan McKen, Ninette Finch, Joel MacCormack, Anne Bryson, Finn Bennett, Tim Wildman, Jason Lines, Dawn Batty, Joe Citro, Dannielle Woodward

Crítiques

“Drama de calma tempestuosa (...) Una amarga reflexió a tres veus, en off o en diàlegs demolidors, per a una pel·lícula tan dura i veraç com despullada d’artificis (...)”.

Fausto Fernández Fotogramas

“Drama intimista i contingut (...) la pel·lícula avança bella i sense estridències, calma i madura com els seus personatges (...)”.

Marta Medina El Confidencial

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.