Robots

 

SESSIÓ ONLINE

 

La programació del DocsBarcelona del Mes, organitzada pel Club Cinema Castellar Vallès, L’Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran i Cal Gorina, s’ofereix aquest novembre en versió online.

En compliment de les restriccions dictades per la Generalitat, el cicle s’ha adaptat a l’aturada de l’activitat cultural i al tancament dels espais culturals, amb un format alternatiu de visionat des de la plataforma web https://online.docsdelmes.com.

Aquest mes de novembre s’estrena Robots. Les històries d’amor del futur, d’Isa Wilinger, una pel·lícula que ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui. En aquest documental coneixem dos casos, el del Pepper i l’Harmony, dos robots que arriben a les vides de dues famílies del Japó i els Estats Units.

 

Accés al visionat online

Tots/es aquells/es espectadors/es que desitgeu veure Robots podeu demanar el codi per accedir al visionat gratuït d’aquest documental omplint aquest formulari: https://forms.gle/TeE9qtr12sZjTyRH8.

El podreu veure durant 15 dies, des de divendres 13 de novembre, i fins divendres 27 de novembre, ambdós inclosos. Per fer-ho, haureu d’accedir al web: https://online.docsdelmes.com i introduir el codi que hagueu rebut en omplir el formulari.

 

 

DocsBarcelona del Mes

Documental

Versió original subtitulada en català

 

Quan en Chuck compra la Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. Al Japó, el robot Pepper arribar a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat…. Els robots són les noves criatures del planeta Terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?

Des de fa anys ja treballen als mostradors i recepcions d’empreses, als centres comercials o com a xefs, però ara humanoides amb intel·ligència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. “Amb un IA, has de mantenir una comunicació amb frases curtes i clares”; és el consell que li donen a en Chuck quan recull la seva companya, acabada d’arribar de la fàbrica.

Hi, I.A. ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un testimoni impressionant que ens mostra el futur, avui.

 

 

Organització: Club Cinema Castellar Vallès, L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran, Cal Gorina

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Multiples dies
0:00
Online
Gratuït
Detalls tècnics

Any: 2019

País: Alemanya

Direcció: Isa Willinger

Crítiques

“Isa Willinger evidencia les fosques implicacions sobre les capacitats dels robots i els veu com una força positiva, presentant la seva funció amb el subtítol: Històries d’amor del futur”.

Mussana Ahmed Film Inquiry

“Una mirada interessant i reflexionada sobre el paper que els robots desenvolupen en el nostre futur”.

Rob Aldam Backseat Mafia

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.