Solitudes

Un ancià que té com a principal il·lusió a la vida jugar a les cartes amb la seva dona, enviuda de sobte. La seva família se’n fan càrrec però, tot i esforçar-se tant com poden, no l’acompanyen. L’avi no aconsegueix fer-los entendre que només necessita companyia, encara que sigui per jugar a cartes. Se sent tan desvalgut que acaba sortint al carrer a buscar algú amb qui jugar, i troba com a única companya una prostituta primerenca. Que el fill de la prostituta el descobreixi a casa desencadenarà una sèrie d’esdeveniments crucials en la vida d’aquests tres personatges.

Aparentment una història senzilla però que es troba plena de metàfores i reflexions sobre les relacions humanes, la necessitat d’afecte i la incomunicació, entre d’altres aspectes.

Després d’André y Dorine, Kulunka Teatro ens brinda aquesta història que reuneix el mateix equip per crear un nou treball de teatre de màscares que, sense una paraula, resulta tot el contrari a inexpressiu i commou, sorprèn i emociona.

Solitudes ha estat guardonat als Premis Max 2018 com a millor Espectacle de Teatre i millor Composició Musical per a Espectacle Escènic (Luis Miguel Cobos).

Preu
15 €
*12 € menors 25 anys, majors 65 anys o per compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat.
**10 €/entrada a partir de 10 entrades.

Compra d’entrades i abonaments:
www.auditoricastellar.cat
SAC (El Mirador)
Taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de l’espectacle

 

Entrades a la venda a partir del 7 de Gener

Podeu comprar els vostres abonaments de temporada aquí

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 19 gener
20:30
Sala principal
15€ a 10€
80 minuts
2019-01-19 20:30 2019-01-19 21:50 Europe/Andorra Solitudes Solitudes ha estat guardonat als Premis Max 2018 com a millor Espectacle de Teatre i millor Composició Musical per a Espectacle Escènic. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

12€, Majors de 65 anys

12€, Menors de 25 anys

12€, Compra anticipada online

Detalls tècnics

Direcció: Iñaki Rikarte

Ajudant de direcció: Rolando San Martín

Repartiment: Garbiñe Insausti, José Dault, Edu Cárcamo

Producció: Kulunka Teatro

Música original: Luis Miguel Cobos

Màscares: Garbiñe Insausti

Crítiques

Una sensibilitat cristal·lina travessa tota la funció.

Javier Vallejo Diario El País

L’absència de paraules ha convertit Solitudes en una obra de projecció universal que fa vibrar per igual públics de totes les cultures.

Borja Olaizola Diario Vasco

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.