Söns

'Söns' per a despertar el cos i l'ànima

L'Auditori Municipal va acollir, dissabte, una proposta de la Companyia Pels Més Menuts

 
L'Actual - Marina Antúnez
 

Aquest passat cap de setmana, sense dubte va lluir per la presència de Sant Jordi. Però també pels diversos espectacles de qualitat que s'havien programat al municipi. Un d'ells és, sense dubte, la proposta de la Companyia Pels Més Menuts Söns, que es va poder gaudir en cinc sessions diferents, matí i tarda, a l'Auditori Municipal. Amb una proposta intimista - públic i músics a dalt de l'escenari - i pensada per al públic de 0 a 3 anys, la companyia mostra com els sons ens acompanyen des de la primera infància i que ja des de llavors ens fan emocionar.

Els instruments com el saxo, el clarinet, l'acordió, la flauta travessera... sonen d'una manera exquisida en mans de la Companyia pels Més Menuts. A les seves melodies s'hi nota el seu tarannà, i el bagatge en l'univers del jazz i del soul, i tan els infants com els adults gaudeixen d'uns timbres de so ben diversos, no només d'instruments sinó també de carraques, campanes tubulars, fustes i cordes, i altres materials nobles. 

En la tria de les melodies, novament la companyia és encertada, perquè en comptes d'escollir la cançó infantil tradicional tria fragments de peces procedents de la música clàssica, i peces també procedents del jazz, i fins i tot de bandes sonores. Per això, hi reconeixem pel·lícules com "Mary Poppins", "Amelie", "La pantera rosa", etc, però també el "What a wonderful world" de Louis Amstrong, que interpretat per una veu femenina que hipnotitza, deixa el públic bocabadat. Per si fos poc, tampoc no hi falten les cançons més rítmiques, que van fer que els menuts sense vergonya es posessin a ballar.

A més dels sons, omnipresents en la proposta musical de dissabte, també les llums hi van jugar un paper important. A dalt de l'escenari, fent cercle, els colors lumínics i les intermitències intencionadament suggerents, aconseguien que els infants - recordem que molt petits - no perdessin l'atenció del que estava passant a dalt de l'escenari, que era molt, en tan poc temps. Al cap de mitja hora, s'obren els llums i petits i grans hem fet una teràpia important. Com diu la Companyia Pels Més Menuts, "potser la música no ens fa més intel·ligents però, sense dubte, ens fa més feliços"

Companyia Pels Més Menuts

 

Música familiar

 

Sota una atmosfera onírica, rústica i circense, Söns vol ser una experiència sensorial per als nadons de casa i les seves famílies, amb un format de proximitat que la farà especial, propera i màgica. L’espectacle vol anar més enllà de ser un concert en viu; és un viatge per diferents escenes musicals, sons, olors, imatges poètiques, ombres màgiques… un viatge a l’interior dels nostres millors somnis amb música de clàssics com Shostakovich, Bach, Debussy, Ravel o Satie i peces actuals que faran de banda sonora d’un espai on la poesia sonora i visual es faran realitat.

 

 

Söns és una proposta musical adreçada especialment als nens i nenes de 0 a 3 anys.

En total, es faran cinc passis de trenta minuts de durada cadascun, a les 11.30 h, 12.30 h, 16.30 h, 17.30 h i 18.30 h, sobre l’escenari i amb un públic limitat a un màxim de 10 famílies per passi.

 

Preu de l’espectacle

6 €*

*5 € compra anticipada

*4 € famílies nombroses o monoparentals amb acreditació

*Els descomptes els haureu d’aplicar un cop seleccioneu les localitats i passeu a la pantalla següent, on hi trobareu un desplegable.

*Aquest espectacle es realitzarà a sobre l’escenari de l’Auditori. Per aquesta raó, caldrà que tots els assistents adquireixin l’entrada, inclosos els infants menors de 2 anys.

 

Compra d’entrades

  • Venda anticipada amb atenció presencial, sempre amb cita prèvia*, per aquelles persones que no tenen accés a Internet o que tinguin dificultats a l’hora de comprar les entrades de manera electrònica. *La cita prèvia per a l’atenció presencial a la taquilla de l’Auditori s’haurà de concertar trucant al 93 714 40 40 i demanant per la Regidoria de Cultura o bé mitjançant el formulari de reserva al web www.castellarvalles.cat.
  • Taquilla de l’Auditori: 1 hora 30 min abans de l’inici de l’espectacle

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES

  • L’espectacle es farà sobre l’escenari de l’Auditori i, per aquest motiu, no hi ha una entrada assignada a una localitat.
  • Us demanem que seleccioneu l’horari de la funció a la qual voleu assistir i adquiriu el nombre d’entrades per a la vostra unitat familiar.
  • L’espectacle està pensat per tal que les distàncies de seguretat estiguin garantides en tot moment sense perdre la proximitat necessària entre els instruments i els nadons. Els passes es faran amb un nombre limitat de famílies (de 8 a 10) i les zones quedaran delimitades pels focus, la companyia només demanarà a les famílies que siguin elles les responsables de tenir el fill/a a coll i que no surti a l’escenari per apropar-se als músics o als altres infants. En aquests cas, seran els músics els que s’aproximaran (a una distància de seguretat mínima) a les famílies.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 24 abril
11:30
Sala principal
6 € - 4 €
30 min
2021-04-24 11:30 2021-04-24 19:00 Europe/Andorra Söns Söns vol ser una experiència sensorial per als nadons i les seves famílies, amb un format de proximitat que la farà especial, propera i màgica. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

5 €, Anticipada

4 €, Família nombrosa / monoparental

Detalls tècnics

Intèrprets: Faló Garcia i Pellejà (Veu i guitarra) Adrià Bauzó (Saxo baríton i flauta) Xavi Molina (Saxo tenor i clarinet) i Pau Sánchez (Acordió, saxo, soprano i flauta)

Dates disponibles

DATA DIA HORA TÍTOL ENTRADA
24 ABR.DISSABTE11:30Söns – 11.30 h – entrades exhauridesCompra
24 ABR.DISSABTE12:30Söns – 12.30 h – entrades exhauridesCompra
24 ABR.DISSABTE16:30Söns – 16.30 h – entrades exhauridesCompra
24 ABR.DISSABTE17:30Söns – 17.30 h – entrades exhauridesCompra
24 ABR.DISSABTE18:30Söns – 18.30 h – entrades exhauridesCompra