Söns

Companyia Pels Més Menuts

 

Música familiar

 

Sota una atmosfera onírica, rústica i circense, Söns vol ser una experiència sensorial per als nadons de casa i les seves famílies, amb un format de proximitat que la farà especial, propera i màgica. L’espectacle vol anar més enllà de ser un concert en viu; és un viatge per diferents escenes musicals, sons, olors, imatges poètiques, ombres màgiques… un viatge a l’interior dels nostres millors somnis amb música de clàssics com Shostakovich, Bach, Debussy, Ravel o Satie i peces actuals que faran de banda sonora d’un espai on la poesia sonora i visual es faran realitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söns és una proposta musical adreçada especialment als nens i nenes de 0 a 3 anys.

En total, es faran cinc passis de trenta minuts de durada cadascun, a les 11.30 h, 12.30 h, 16.30 h, 17.30 h i 18.30 h, sobre l’escenari i amb un públic limitat a un màxim de 10 famílies per passi.

 

Preu de l’espectacle

6 €*

*5 € compra anticipada

*4 € famílies nombroses o monoparentals amb acreditació

*Els descomptes els haureu d’aplicar un cop seleccioneu les localitats i passeu a la pantalla següent, on hi trobareu un desplegable.

*Aquest espectacle es realitzarà a sobre l’escenari de l’Auditori. Per aquesta raó, caldrà que tots els assistents adquireixin l’entrada, inclosos els infants menors de 2 anys.

 

Compra d’entrades

  • Venda anticipada amb atenció presencial, sempre amb cita prèvia*, per aquelles persones que no tenen accés a Internet o que tinguin dificultats a l’hora de comprar les entrades de manera electrònica. *La cita prèvia per a l’atenció presencial a la taquilla de l’Auditori s’haurà de concertar trucant al 93 714 40 40 i demanant per la Regidoria de Cultura o bé mitjançant el formulari de reserva al web www.castellarvalles.cat.
  • Taquilla de l’Auditori: 1 hora 30 min abans de l’inici de l’espectacle

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES

  • L’espectacle es farà sobre l’escenari de l’Auditori i, per aquest motiu, no hi ha una entrada assignada a una localitat.
  • Us demanem que seleccioneu l’horari de la funció a la qual voleu assistir i adquiriu el nombre d’entrades per a la vostra unitat familiar.
  • L’espectacle està pensat per tal que les distàncies de seguretat estiguin garantides en tot moment sense perdre la proximitat necessària entre els instruments i els nadons. Els passes es faran amb un nombre limitat de famílies (de 8 a 10) i les zones quedaran delimitades pels focus, la companyia només demanarà a les famílies que siguin elles les responsables de tenir el fill/a a coll i que no surti a l’escenari per apropar-se als músics o als altres infants. En aquests cas, seran els músics els que s’aproximaran (a una distància de seguretat mínima) a les famílies.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 24 abril
11:30
Sala principal
6 € - 4 €
30 min
2021-04-24 11:30 2021-04-24 19:00 Europe/Andorra Söns Söns vol ser una experiència sensorial per als nadons i les seves famílies, amb un format de proximitat que la farà especial, propera i màgica. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

5 €, Anticipada

4 €, Família nombrosa / monoparental

Detalls tècnics

Intèrprets: Faló Garcia i Pellejà (Veu i guitarra) Adrià Bauzó (Saxo baríton i flauta) Xavi Molina (Saxo tenor i clarinet) i Pau Sánchez (Acordió, saxo, soprano i flauta)

Dates disponibles

DATA DIA HORA TÍTOL ENTRADA
24 ABR.DISSABTE11:30Söns – 11.30 h – entrades exhauridesCompra
24 ABR.DISSABTE12:30Söns – 12.30 hCompra
24 ABR.DISSABTE16:30Söns – 16.30 hCompra
24 ABR.DISSABTE17:30Söns – 17.30 hCompra
24 ABR.DISSABTE18:30Söns – 18.30 hCompra