Spider-Man. Un nou univers – Dissabte 9 18:00

En un univers paral·lel en què Peter Parker ha mort, un jove de secundària que es diu Miles Morales és el nou Spider-Man. Tot i això, quan el líder mafiós Wilson Fisk construeix el “Super Col·lisionador” porta una versió alternativa de Peter Parker que mirarà d’ensenyar-li a Miles com ser un Spider-Man millor. Però no serà l’únic SpiderMan en arribar a aquest univers; quatre versions alternatives de Spidley apareixeran i buscaran tornar al seu univers abans que tota la realitat col·lapsi.

Recomanada per a majors de 7 anys

 

Organització: Ajuntament

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 09 febrer
18:00
Sala principal
4€ - 5€
117 minuts
2019-02-09 18:00 2019-02-09 20:00 Europe/Andorra Spider-Man. Un nou univers – Dissabte 9 18:00 En un univers paral·lel en què Peter Parker ha mort, un jove de secundària que es diu Miles Morales és el nou Spider-Man. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2018

País: Estats Units

Direcció: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman

Premis (2018): millor pel·lícula d’animació als Globus d’Or, al Cercle de Crítics de Nova York, a l’Associació de crítics de Los Angeles, als CriticsChoiceAwards, a l’Associació de Crítics de Chicago i al Sindicat de Productors (PGA)

Crítiques

La brillantor d’aquest enèrgica pel·lícula animada de Sony queda patent en la seva habilitat increïble per reutilitzar i expandir tot allò que havíem vist abans

Peter Debruge Variety

Només calen cinc minuts d’Spider-Man. Un nou univers per descobrir que a més de ser un producte de qualitat pot ser l’inici d’una nova manera de portar herois a la pantalla gran (...)

Ricardo Rosado Fotogramas

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.