Superbleda

El superpoder de fer feliç

La Cia. La Bleda va aplegar 130 persones a l'Auditori, aquest diumenge al matí

L'Actual - Guillem Plans

 
La Superbleda és màgica, i no pels seus poders, que no tenen res d’extraordinari i que ella mateixa deixa en evidència com a producte de la imaginació. Fa màgia, doncs, perquè durant la funció pren la canalla de la mà i la passeja per la passarel·la de la felicitat. I ho fa a través de la moneda de canvi més valuosa per aquesta edat d’innocència, la riallada.

Les cadires de l’Auditori es van omplir de seguida de nens que no es volien perdre per res del món les peripècies de la Superbleda. En total, 130 persones van assistir a la funció. Durant l’espectacle, el caràcter bonhomiós i entranyable de l’heroïna va seduir els més petits. El públic infantil no va parar d’interactuar, la qual cosa demostra que la protagonista se’n va guanyar la confiança. Va aconseguir-ne, a més, l’atenció, que seguissin les diferents dosis d’humor sense desconnectar.

6Q2A9997

La superheroïna presentant-se al públic - Quim Pascual

L’escenari de l’espectacle és ben senzill, format per un sorral, un tobogan, un gronxador i poca cosa més. Tanmateix, a la Superbleda, que és una mica sapastre però té molta voluntat, no li cal més per fer brandar al vent la seva capa.

L’enemic de la funció, per altra banda, no és un científic que vol exterminar el món. Tot i això, posa en perill la salut de moltes persones. Quan la protagonista pregunta al públic infantil qui creu que és el malvat, d’entre aquest diferents veus responen amb característica innocència: “És un dolent!”, diu un. “És un jefe!”, contesta un altre infant. Riures.

El malvat és el soroll, i la Superbleda tracta de fer-hi front atrapant-lo amb bosses d’escombraries. Per sobre de la trama, però, destaca un missatge, que l’heroïna no deixa de subratllar i que convida a l’autoestima: tots tenim superpoders. Acabada la funció, la protagonista va regalar records a la majoria dels nens presents a l’espectacle, ja fos en forma de fotografia, autògraf, abraçada o somriure.

6Q2A0162o

El caràcter bonhomiós i entranyable de la protagonista va seduir el públic. - Q.Pascual

Tots tenim superpoders…

Els tenim tan amagats que costen de trobar però, quan els necessites, apareixen.

La Bleda té la força d’una formiga perquè pot aixecar set vegades el pes d’una formiga, té el poder de desaparèixer perquè només aclucant els ulls ja no es veu, i pot salvar qui convingui només dient “un-dos-tres-salvats”.

Però quan sorgeixi un problema “real”, una necessitat “real”, ella tindrà el superpoder més real de tots… la imaginació.

Compra d’entrades i abonaments:
– www.auditoricastellar.cat
– SAC (El Mirador)
– Taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de l’espectacle

 

 

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 07 octubre
12:00
Sala Principal
6€
50 minuts
2018-10-07 12:00 2018-10-07 13:00 Europe/Andorra Superbleda La Bleda té la força d’una formiga perquè pot aixecar set vegades el pes d’una formiga, té el poder de desaparèixer perquè només aclucant els ulls ja no es veu, i pot salvar qui convingui només dient “un-dos-tres-salvats”. Sala Principal Auditori de Castellar del Vallès

5€, Promoció web

4€, Famílies nombroses o monoparentals amb acreditació per compra a taquilla o anticipada al SAC

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.