Tenet

 

Cinema d’estrena

Thriller. Acció

Versió doblada

 

Armat tan sols amb una paraula (Tenet), el protagonista d’aquesta història haurà de lluitar per la supervivència del món sencer en una missió que el porta a viatjar a través del món obscur de l’espionatge internacional, una experiència que es desdoblarà més enllà del temps lineal.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dimarts, 08 desembre
18:15
Sala principal
4 €
150 min
2020-12-08 18:15 2020-12-08 20:45 Europe/Andorra Tenet Armat tan sols amb una paraula (Tenet), el protagonista d’aquesta història haurà de lluitar per la supervivència del món Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Regne Unit

Direcció: Christopher Nolan

Repartiment: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Michael Caine, Clémence Poésy, Martin Donovan, Himesh Patel, Andrew Howard, Yuri Kolokolnikov, Fiona Dourif, Jonathan Camp, Wes Chatham, Marcel Sabat, Anthony Molinari, Rich Ceraulo, Katie McCabe, Mark Krenik, Denzil Smith, Bern Collaco, Laurie Shepherd

Qualificació: A partir de 12 anys

Crítiques

“Blockbuster que s’allunya de es normes del consum ràpid per recordar-nos que es pot fer cine d’autor sofisticat, imaginatiu i intel·ligent alhora que ambiciós i un tant megalòman”.

Beatriz Martínez Diario El Periódico

“(...) certament sembla l’antídot a la claustrofòbia del confinament (...) També és una pel·lícula que, amb el seu monumentalisme pur, pot ser vista en un cinema, amb la pantalla més gran possible”.

Jonathan Romney Los Angeles Times

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.