Terra de telers

 

Diumenge d’estrena. Cicle Gaudí

Drama

Versió original (català)

 

La Julieta, una nena de sis anys, arriba amb la seva família al lloc on es desenvoluparà la seva nova vida. És l’any 1923 i com tantes altres famílies han hagut de fugir de la misèria del camp per establir-se a Colònia, però començar de nou en un nucli tancat no serà fàcil. Els records d’una infància feliç, marcats per la industrialització, l’ànima viva d’una nena que es converteix en dona i la duresa de la Guerra Civil a la caiguda de la dictadura, acompanyaran l’espectador durant més de seixanta anys mostrant-li tots els camins que el destí li ofereix. Finalment els ulls de la Julieta, madurs i savis, es tancaran en l’únic lloc que ha conegut: la seva estimada Colònia. Terra de telers mostra un camí poètic de la vida de dues germanes i de tots els habitants d’una colònia industrial a la llera del Llobregat (ubicada a la Catalunya Central).

 

 

Organització: Club Cinema Castellar Vallès

        

Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA PÀGINA WEB

Entrada general: 4,5 €

Tarifa reduïda:

4 € (Majors de 65 anys, socis del Club Cinema Castellar i socis Aula d’Extensió Universitària)

3 € (Carnet Jove)

*Els descomptes els haureu d’aplicar un cop seleccioneu les localitats i passeu a la pantalla següent, on hi trobareu un desplegable.

 

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DE L’AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Es recomana fer el pagament amb targeta

Entrada general: 4,5 €

Tarifa reduïda:

4 € (Cupó descompte Movi-cine, majors de 65 anys, socis del Club Cinema Castellar i socis Aula d’Extensió Universitària)

3 € (Carnet Jove)

2×1 Club La Vanguardia

 

Cal acreditar-se per gaudir dels descomptes. En el cas d’haver adquirit les entrades a través d’Internet, l’organització podrà sol·licitar l’acreditació corresponent abans d’accedir a la sala. Els descomptes no són acumulables.

 

 INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

  • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
  • També hi ha alguna butaca individual.
  • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
  • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
  • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
  • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
  • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
  • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
  • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
  • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 21 març
19:00
Sala principal
4,5 € - 4 € - 3 €
118 min
2021-03-21 19:00 2021-03-21 20:58 Europe/Andorra Terra de telers "Terra de telers" mostra un camí poètic de la vida de dues germanes i de tots els habitants d’una colònia industrial a la llera del Llobregat. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

4 €, Socis CCCV, Majors 65 anys, cupó Movi-cine

3 €, Carnet Jove

2x1, Club La Vanguardia

Detalls tècnics

Any: 2020

País: Espanya

Direcció: Joan Frank Charansonnet

Repartiment: Ramón Godino, Alba López, Montse Ribadellas, Angelina Llongueras, Queralt Albinyana, Joan Massotkleiner, Miquel Sitjar, Jaume Montané, Joan Frank Charansonnet, Sònia Guimerà

Qualificació: recomanada a partir de 12 anys

Crítiques

“La pel·lícula és tan real i carregada de sentiments com la vida que retrata”.

Andrea Romera Huerta El espectador imaginario

“Un homenatge sentit, principalment, a aquelles dones que amb el seu esforç i labor silenciosa van ajudar a construir aquesta autèntica ‘pàtria’”.

Adolfo Monje Justo Cineconene.es

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.