Tierras altas

 

Diumenge d’estrena

Acció. Thriller

Versió doblada

 

Després de lluitar a la I Guerra mundial com a franctirador, Travis, ara convertit en agent de policia als vastos paratges del nord d’Austràlia, perd el control d’una operació en què es produeix la massacre d’una tribu indígena. Quan els seus superiors insisteixen a ocultar la veritat sobre el que ha passat, Travis se’n va d’aquell lloc per tornar-hi alguns anys més tard. El seu nou objectiu consisteix a caçar Baywara, un guerrer aborigen que ataca els conqueridors i està provocant el caos. Travis, ara convertit en caçarecompenses, contracta Gutjuk per a què el guiï pels senders que ha de recórrer. L’únic supervivent de la massacre provoca que els records ressorgeixin en la ment d’un Travis que ha lluitat inútilment per deixar enrere el seu passat.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 28 febrer
18:30
Sala principal
4 €
104 min
2021-02-28 18:30 2021-02-28 20:14 Europe/Andorra Tierras altas Després de lluitar a la I Guerra mundial com a franctirador, Travis, ara convertit en agent de policia, perd el control d’una operació en què es produeix la massacre d’una tribu indígena. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Austràlia

Direcció: Stephen Johnson

Repartiment: Simon Baker, Callan Mulvey, Jack Thompson, Caren Pistorius, Ryan Corr, Jacob Junior Nayinggul, Witiyana Marika, Esmerelda Marimowa, Aaron Pedersen, Sean Mununggurr

Crítiques

“Les localitzacions són impressionants (...) I amb el magnètic Nayinggul (...) la pel·lícula ha descobert un nou talent”.

Wendy Ide Screendaily

“Impactant, violent i molt bonic, aquest western australià (...) és un visionat obligatori”.

Travis Johnson Flicks

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.