Un amigo extraordinario

Drama

Versió doblada al castellà

 

El periodista Lloyd Vogel rep l’encàrrec de la revista per a la qual escriu d’indagar en la figura de Fred Rogers. L’empatia, l’amabilitat i la decència de Fred desarmen Vogel i l’obliguen a examinar la seva pròpia vida.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 11 octubre
19:30
Sala principal
4 € - 5 €
108 min
2020-10-11 19:30 2020-10-11 20:48 Europe/Andorra Un amigo extraordinario El periodista Lloyd Vogel rep l’encàrrec de la revista per a la qual escriu d’indagar en la figura de Fred Rogers. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

País: Estats Units

Direcció: Marielle Heller

Repartiment: Matthew Rhys, Tom Hanks, Chris Cooper, Susan Kelechi Watson, Noah Harpster, Tammy Blanchard, Wendy Makkena, Enrico Colantoni, Sakina Jaffrey, Maddie Corman, Crystal Lonneberg, Maryann Plunkett, Michael Masini

Qualificació: A partir de 7 anys

Crítiques

“Emocions a flor de pell (...) Guió sensacional (...) Un drama excel·lent drama sobre les relacions humanes (...) el duel interpretatiu de Matthew Rhys i Tom Hanks és un altre regal”.

Daniel Martínez Mantilla Fotogramas

“Hanks i Heller proveeixen una màgia delicada que és pràcticament irresistible (...) És una pel·lícula que parla des del cor. Deixa-la entrar (...)”.

Peter Travers Rolling Stone

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.