Un mundo normal – 19 h

 

 

Diumenge d’estrena

Comèdia dramàtica

Versió doblada

 

Ernesto Alterio, un director de teatre excèntric i inconformista, rep la notícia de la mort de la seva mare. De camí al cementiri en roba el taüt per llançar el cadàver a l’oceà, com era el seu desig. La seva filla, cansada de les seves bogeries, l’acompanya amb la intenció de fer-lo canviar d’idea. Durant el viatge descobrirà que el seu pare no és cap boig, i que un ha de ser fidel a si mateix tot i que això, de vegades, suposi anar en contra de l’opinió de la majoria.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 06 desembre
19:00
Sala principal
4 €
103 min
2020-12-06 19:00 2020-12-06 20:43 Europe/Andorra Un mundo normal – 19 h Ernesto Alterio, un director de teatre excèntric i inconformista, rep la notícia de la mort de la seva mare. De camí al cementiri en roba el taüt per llançar el cadàver a l’oceà, com era el seu desig. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Espanya

Direcció: Achero Mañas

Repartiment: Ernesto Alterio, Gala Amyach, Ruth Díaz, Magüi Mira, Pau Durà, Óscar Pastor, Raquel Villarejo Hervás, Luis Miguel Seguí, Abdelatif Hwidar

Qualificació: A partir de 12 anys

Crítiques

“Pel·lícula petita i intimista, tan vitalista com reflexiva, una comèdia existencial (...) un projecte sense pretensions excessives, però amb molta franquesa (...)”.

Marta Medina El Confidencial

“Mañas aconsegueix un homenatge commovedor a una generació de còmics i llibertaris que desapareix”.

Elsa Fernández-Santos Diario El País

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.