Una bossa de bales

Segona Guerra Mundial. Maurice i Joseph són dos joves germans jueus que viuen a la França ocupada pels nazis. Per salvar-se, hauran d’abandonar la seva família. Fent mostra d’una gran astúcia, coratge i ingeni per esquivar els invasors enemics, els dos germans intentaran reunir de nou tota la seva família a la zona lliure del sud de França.

Organització: Club Cinema Castellar Vallès

Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 22 abril
18:45
Sala principal
110 min
2018-04-22 18:45 2018-04-22 20:45 Europe/Andorra Una bossa de bales Durant l'ocupació nazi a França, Maurici i Joseph són dos germans jueus que han d'abandonar la seva família per salvar-se. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Gènere: Drama

Versió: VO (Subtitulada al català)

Durada: 110 min

País: França

Direcció : Christian Duguay

Interprets: Dorian Le Clech, Batyste Fleurial, Patrick Bruel, Elsa Zylberstein, Christian Clavier, César Domboy, Ilian Bergala, Kev Adams, Lucas Prisor, Bernard Campan

Crítiques

“No innova en el seu contingut sinó en la seva forma: és una versió preciosista del conflicte, allunyada de revoltes o camps de concentració, que posa el focus sobre la societat condemnada a seguir endavant”.

Janire Zurbano Cinemanía

“Filmada amb pulcritud pel cinefotògraf Christophe Graillot, Una bolsa de canicas resulta certament commovedora, però no només això. Posa damunt la taula reflexions sobre el racisme i la discriminació”.

Javier Pérez Cine Premiere

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.