Uno para todos

 

Diumenge d’estrena – Cicle Gaudí

Drama

Versió original (castellà)

 

Un professor interí assumeix la tasca de ser tutor d’una classe de sisè de primària a un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar un alumne malalt a l’aula, es troba amb un problema inesperat: gairebé cap dels seus companys vol que torni a classe.

 

 

Organització: Club Cinema Castellar Vallès

 

       

 

Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA PÀGINA WEB

Entrada general: 4,5 €

Tarifa reduïda:

4 € (Majors de 65 anys, socis del Club Cinema Castellar)

3 € (Carnet Jove)

*Els descomptes els haureu d’aplicar un cop seleccioneu les localitats i passeu a la pantalla següent, on hi trobareu un desplegable.

 

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DE L’AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Es recomana fer el pagament amb targeta

Entrada general: 4,5 €

Tarifa reduïda:

4 € (Cupó descompte Movi-cine, majors de 65 anys i socis del Club Cinema Castellar)

3 € (Carnet Jove)

2×1 Club La Vanguardia

 

Cal acreditar-se per gaudir dels descomptes. En el cas d’haver adquirit les entrades a través d’Internet, l’organització podrà sol·licitar l’acreditació corresponent abans d’accedir a la sala. Els descomptes no són acumulables.

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

  • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
  • També hi ha alguna butaca individual.
  • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
  • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
  • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
  • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
  • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
  • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
  • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
  • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 17 gener
19:00
Sala principal
4,5 € - 4 € - 3 €
94 min
2021-01-17 19:00 2021-01-17 20:34 Europe/Andorra Uno para todos Un professor interí assumeix la tasca de ser tutor d’una classe de sisè de primària a un poble completament desconegut per a ell. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

4 €, Socis CCCV, Majors 65 anys, cupó Movi-cine

3 €, Carnet Jove

2x1, Club La Vanguardia

Detalls tècnics

Any: 2020

País: Espanya

Direcció: David Ilundain

Repartiment: David Verdaguer, Patricia López Arnaiz, Clara Segura, Ana Labordeta, Betsy Túrnez, Jorge Pobes, Valèria Endrino

Crítiques

“És una pel·lícula magnífica per raons múltiples. Per començar, pel seu guió, exemplar en el seu conflicte inesperat, en la seva naturalitat. (...) una saludable reflexió sobre el bullying”.

Andrea G. Bermejo Cinemanía

“Una pel·lícula de doble coneixement i integració. (...) Molts conflictes oberts que la pel·lícula tanca de manera tènue i agredolça. (...)”.

Quim Casas Diario El Periódico

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.