Vacaciones contigo… y tu mujer

 

Diumenge d’estrena

Comèdia

Versió doblada

 

Antoniette és una professora d’escola que està esperant que arribin les seves vacances d’estiu llargament planejades amb el seu amant secret, Vladimir, el pare d’un dels seus alumnes.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 14 febrer
18:30
Sala principal
4 €
95 min
2021-02-14 18:30 2021-02-14 20:05 Europe/Andorra Vacaciones contigo… y tu mujer Antoniette és una professora d’escola que espera que arribin les seves vacances d’estiu amb el seu amant secret. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: França

Direcció: Caroline Vignal

Repartiment: Laure Calamy, Benjamin Lavernhe, Olivia Côte, Denis M'Punga

Qualificació: Recomanada per a majors de 7 anys

Crítiques

“Entranyable comèdia antiromàntica o, més ben dit, romàntica a la seva manera, a la major glòria de (...) Laure Calamy (...) tan lleugera com joiosa pel·lícula, que sorprèn en el seu gènere (...) Gaudeixin-la. (...)”.

Sergio F. Pinilla Cinemanía

“És un viatge iniciàtic amb el to d’una comèdia romàntica, filmada en uns entorns magnífics, però també una ‘buddy movie’ hilarant que uneix una dona i un burro”.

Fabien Lemercier Cineuropa

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.